Vanessa Hudgens bevestigt: ze gaat trouwen!

Karen Luiken-11 februari 2023 om 07:27

De geruchten zijn waar. Vanessa Hudgens gaat inderdaad trouwen met Cole Tucker. Dat bevestigt de actrice met een aantal smoorverliefd kiekjes op Instagram.

Zowel Vanessa als Cole heeft twee foto’s gedeeld. Op de een zijn ze samen te zien, op de ander showt Vanessa haar kersverse diamanten ring. In het onderschrift schrijven ze: “JA. We kunnen niet gelukkiger zijn.”

Vanessa en Cole zijn nu drie jaar samen. Daarvoor vormde Vanessa zo’n negen jaar een setje met acteur Austin Butler.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer