Is Shawn Mendes met 51-jarige vrouw aan het daten?

Karen Luiken-11 februari 2023 om 07:22

Shawn Mendes zou weer aan het daten zijn geslagen. De 24-jarige zanger is afgelopen maandag in Los Angeles gespot met de 51-jarige Jocelyne Miranda. Dat meldt Daily Mail.

Eerder deze week waren Shawn en Jocelyne samen koffie aan het drinken. Maar dat was niet de eerste keer dat ze samen zijn gezien. Zo zou Jocelyne vorige maand een bezoekje aan Shawns huis in Hollywood hebben gebracht en waren ze ook samen op de afterparty van de Grammy’s.

De zanger en de vrouw zijn geen onbekenden van elkaar. Ze kennen elkaar al een aantal jaar omdat Jocelyne de chiropractor is van Shawn. Ze zou in 2018 voor hem zijn gaan werken en ging een jaar later mee op tour.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer