Opnames nieuw seizoen 'Bridgerton' stilgelegd

Karen Luiken-19 juli 2021 om 06:30

​De opnames van het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ zijn stilgelegd. Twee personen van het team zijn besmet geraakt met het coronavirus. Dat meldt The Wrap.

Afgelopen week raakte het eerste crewlid besmet, waarna de productie tijdelijk werd gepauzeerd. Vrijdag gingen de opnames verder, maar heel lang heeft de cast niet hoeven werken. Toen bleek dat er nóg iemand positief testte op het coronavirus, werd de boel opnieuw stopgezet. Het is niet bekend of de besmette personen deel uit maken van de cast.

Het tweede seizoen van 'Bridgerton' draait dit keer niet om Daphne, maar om haar oudere broer Anthony. Verder weten we ook al dat Simone Ashley, de dame die de rol van Olivia op zich neemt in ‘Sex Education’, een rol speelt én dat acteur Regé-Jean Page (aka Simon Hastings) geen comeback zal maken.

Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. ​

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer