Win duotickets voor avant-première 'Cocaine Bear'!

Joyce Vander Auwera-10 februari 2023 om 15:59

‘Cocaine Bear’ is gebaseerd op een verbazingwekkend verhaal, namelijk: een zwarte beer die een hele lading cocaïne opeet. Say what?! Ja, je leest het goed. In 1985 heeft een zwarte beer een hele hoop cocaïne opgegeten. Hoe komt dat? Een vliegtuig die de cocaïne vervoerde was neergestort en de beer had blijkbaar zin in een toetje.

De film is een zwarte komedie over een onaangepaste groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die allemaal samenkomen in het hart van een bos in de Amerikaanse staat Georgia. Op die plek is een woedend, bloeddorstig superroofdier op jacht, volledig gek geworden door de inname van een enorme dosis cocaïne.

Heb jij zin om een zwarte beer high on cocaine te zien ragen op een killing spree samen met je bestie, lief of eender wie? TAGMAG geeft maar liefst 40 duotickets weg voor de exclusieve avant-première van ‘Cocaine Bear’ op dinsdag 21/02 om 20u in Cinema White in Brussel!

Doe mee met onderstaande give-away en maak kans op een duoticket inclusief drankje en popcorn! Veel succes. 🐻🍿

Derde 'Now You See Me'-film in de maak.

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 15:39

Leuk nieuws voor de fans van de 'Now You See Me'-films, want er is eindelijk meer nieuws bekendgemaakt over het langverwachte en mogelijks derde deel in de reeks.

Al sinds de release van de tweede film in 2016 gaan er roddels de ronde over een derde deel, maar nooit werd er iets echt bevestigd. Tot nu, althans als we de laatste geruchten mogen geloven.

Bronnen binnen Lionsgate, de filmverdeler van de succesvolle franchise, bevestigen dat er nu een nieuwe regisseur werd aangesteld. Het zou gaan om niemand minder dan Ruben Fleischer. Hem ken je waarschijnlijk wel van de twee ‘Zombieland’-films, maar ook ‘Venom’ en ‘Uncharted’.

Wanneer we de derde film net mogen verwachten, is momenteel nog niet geweten. Dus stay tuned!

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Ontdek meer