Win duotickets voor avant-première 'Cocaine Bear'!

Joyce Vander Auwera-10 februari 2023 om 15:59

‘Cocaine Bear’ is gebaseerd op een verbazingwekkend verhaal, namelijk: een zwarte beer die een hele lading cocaïne opeet. Say what?! Ja, je leest het goed. In 1985 heeft een zwarte beer een hele hoop cocaïne opgegeten. Hoe komt dat? Een vliegtuig die de cocaïne vervoerde was neergestort en de beer had blijkbaar zin in een toetje.

De film is een zwarte komedie over een onaangepaste groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die allemaal samenkomen in het hart van een bos in de Amerikaanse staat Georgia. Op die plek is een woedend, bloeddorstig superroofdier op jacht, volledig gek geworden door de inname van een enorme dosis cocaïne.

Heb jij zin om een zwarte beer high on cocaine te zien ragen op een killing spree samen met je bestie, lief of eender wie? TAGMAG geeft maar liefst 40 duotickets weg voor de exclusieve avant-première van ‘Cocaine Bear’ op dinsdag 21/02 om 20u in Cinema White in Brussel!

Doe mee met onderstaande give-away en maak kans op een duoticket inclusief drankje en popcorn! Veel succes. 🐻🍿

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Op deze dag verschijnt 'Kingdom Of The Planet Of The Apes' op Disney+

Simon Smetryns-24 juli 2024 om 10:33

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' heeft het publiek wereldwijd weten te bekoren. Het is een van de grootste wereldwijde box office-successen van het jaar geworden en markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de epische 'Planet Of The Apes'-franchise.

Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise. De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' verschijnt op 2 augustus '24 op Disney+. Stream nu al de volledige 'Planet Of The Apes'-franchise op de streamingdienst:

  • War for the Planet of the Apes (2017)
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • Rise of the Planet of the Apes (2011)
  • Planet of the Apes (2001)
  • Battle for the Planet of the Apes (1973)
  • Conquest of the Planet of the Apes (1972)
  • Escape from the Planet of the Apes (1971)
  • Beneath the Planet of the Apes (1970)
  • Planet of the Apes (1968)

Ontdek meer