Disney kondigt 'Avatar'-experience voor Disneyland aan

Dieter Blarinckx-10 februari 2023 om 13:39

Leuk en spannend nieuws voor de pretparkfans hier, want Bob Iger, de CEO van Disney, heeft laten weten dat hij plannen heeft voor een heuse ‘Avatar’-experience in Disneyland!

In Animal Kingdom (Walt Disney World) kan je binnenstappen in de wondere en beeldschone wereld van Pandora. En iets soortgelijks wil Disney nu ook gaan doen in het originele Disneyland in Anaheim. Deze nieuwe immersieve experience zal gebaseerd zijn op de verschillende ‘Avatar’-planeten en zal bezoekers helemaal onderdompelen in deze wondermooie wereld.

Maar kleine sidenote: het gaat hier dus om een experience en geen zone zoals in het park in Animal Kingdom.

Voorlopig is nog niet geweten of Disney ook plannen heeft om dergelijke zone of beleving naar Disneyland Paris te brengen.

Check hieronder enkele beelden van Pandora: The World of Avatar in Animal Kingdom (Walt Disney World):

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer