Disney kondigt 'Avatar'-experience voor Disneyland aan

Dieter Blarinckx-10 februari 2023 om 13:39

Leuk en spannend nieuws voor de pretparkfans hier, want Bob Iger, de CEO van Disney, heeft laten weten dat hij plannen heeft voor een heuse ‘Avatar’-experience in Disneyland!

In Animal Kingdom (Walt Disney World) kan je binnenstappen in de wondere en beeldschone wereld van Pandora. En iets soortgelijks wil Disney nu ook gaan doen in het originele Disneyland in Anaheim. Deze nieuwe immersieve experience zal gebaseerd zijn op de verschillende ‘Avatar’-planeten en zal bezoekers helemaal onderdompelen in deze wondermooie wereld.

Maar kleine sidenote: het gaat hier dus om een experience en geen zone zoals in het park in Animal Kingdom.

Voorlopig is nog niet geweten of Disney ook plannen heeft om dergelijke zone of beleving naar Disneyland Paris te brengen.

Check hieronder enkele beelden van Pandora: The World of Avatar in Animal Kingdom (Walt Disney World):

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Ontdek meer