Lil Kleine rapt in nieuw nummer over ex

Karen Luiken-10 februari 2023 om 08:49

Het moment is daar. Lil Kleine heeft samen met Boef een nummer uitgebracht waarin hij een boekje open doet over de hele situatie met zijn ex Jaimie Vaes.

In het liedje, dat Lil Kleine eerder deze week al aankondigde, rapt hij dat zijn grens bereikt is. Hij zegt dat zijn ex ermee dreigde dat hij zijn zoon niet mocht zien en dat ze daarmee vooral Lío (zoals het kindje heet) raakte. ‘Het gaat niet beter worden als je dingen neemt, en ik helemaal niks van mijn kind verneem’, zo klinkt het.

Lil Kleine heeft het verder ook over de tijd waarin hij vastzat omdat hij werd verdacht van mishandeling. Hij zingt: ‘Toen ik in mijn cel opgesloten zat, hoorde ik dat je met een gozer was. Ik ze je eerlijk, voel me zo genakt, maar ik ben niet boos op dat, nee ik sta boven dat. En iemand anders moet je pijn verzachten, want ik zet je bij deze uit mijn gedachten.’

Je luistert het nummer hier:

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ziggy maakt indruk bij ‘American Idol’

Karen Luiken-28 februari 2024 om 06:59

Ziggy Krassenberg is door naar de volgende ronde in ‘American Idol’. De uitzending met de Nederlandse zanger, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’, zal binnenkort te zien zijn op de Amerikaanse beeldbuis.

Ziggy zong Lady Gaga’s nummer ‘Million Reasons’ voor het oog van de wereldberoemde juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan. Zij waren zo enthousiast, dat ze de kleurrijke zanger door lieten gaan naar de volgende ronde.

De grote droom van Ziggy is om door te breken en daar heeft hij in de afgelopen jaren al hard aan gewerkt. Naast ‘K2 zoekt K3’ deed hij ook al mee aan ‘Idols’ en ‘The Voice’. Dat liep helaas niet zoals gepland - als in: de zanger ging er nooit vandoor met de winst - maar nu doet hij een nieuwe poging.

Bekijk hieronder de auditie van Ziggy:

Ontdek meer