Lil Kleine rapt in nieuw nummer over ex

Karen Luiken-10 februari 2023 om 08:49

Het moment is daar. Lil Kleine heeft samen met Boef een nummer uitgebracht waarin hij een boekje open doet over de hele situatie met zijn ex Jaimie Vaes.

In het liedje, dat Lil Kleine eerder deze week al aankondigde, rapt hij dat zijn grens bereikt is. Hij zegt dat zijn ex ermee dreigde dat hij zijn zoon niet mocht zien en dat ze daarmee vooral Lío (zoals het kindje heet) raakte. ‘Het gaat niet beter worden als je dingen neemt, en ik helemaal niks van mijn kind verneem’, zo klinkt het.

Lil Kleine heeft het verder ook over de tijd waarin hij vastzat omdat hij werd verdacht van mishandeling. Hij zingt: ‘Toen ik in mijn cel opgesloten zat, hoorde ik dat je met een gozer was. Ik ze je eerlijk, voel me zo genakt, maar ik ben niet boos op dat, nee ik sta boven dat. En iemand anders moet je pijn verzachten, want ik zet je bij deze uit mijn gedachten.’

Je luistert het nummer hier:

Billie Eilish maakt acteerdebuut als sekteleidster

Joyce Vander Auwera-18 maart 2023 om 12:08

Op Prime Video kan je vanaf nu 'Swarm' bekijken, een psychologische thrillerserie met de nodige duistere humor. Het hoofdpersonage zakt steeds dieper weg in de duistere kant van haar eigen geest. Op een gegeven moment ontmoet ze Eva, gespeeld door Billie Eilish.

De serie draait vooral om Dre, een 'stan'. Dat is een ongezonde fanatieke en behoorlijk creepy fan. Stans zijn de nachtmerrie van elke artiest en in 'Swarm' wordt duidelijk waarom. Dre is fan van popster Ni'jah, een fictieve zangeres gebaseerd op Beyoncé. Popster Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in de serie, maar is geen zangeres.

Dre en Eva kennen elkaar, Eva is namelijk sekteleidster. Naast het leiden van een groep bizarre dames, biedt Eva ook therapie aan. De clip, die je hieronder kunt bekijken, maakt het erg lastig om onderscheid te maken tussen de verwarde Dre en haar griezelige 'hulpverleenster'.

Ben je benieuwd of Billie Eilish het televisiescherm even hard domineert als de hitlijsten? Je kan de zeven afleveringen van seizoen 1 bekijken op Prime Video.

Shania Gooris dropt podcast over boeken

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:44- Foto:

MNM - Shania Gooris

Nog op zoek naar een leuke en interessante podcast waar je nog iets van kan opsteken? De 22-jarige Shania Gooris neemt je in de podcast ‘READ THIS!' mee in de wondere wereld van literatuur!

Samen met de Vlaamse radiozender MNM bespreekt Shania iedere week een boek. Dat doet ze niet alleen, want iedere week nodigt ze ook twee booktokkers uit. Zo hebben ze het in de eerste aflevering van ‘READ THIS!' over het boek ‘Liefdeloos’ van schrijfster Alice Oseman, ook wel bekend van de populaire serie ‘Heartstopper’. Samen met Jonas De Backer (theboyreadsbooks) en Annelies Weyts (annelies.pov) heeft ze het over het verhaal van het boek, alsook over de thematiek en alles wat erachter zit.

Iedere donderdag volgt er een nieuwe aflevering die je kan luisteren via VRT MAX of via jouw podcastdienst.

Ontdek meer