Lil Kleine rapt in nieuw nummer over ex

Karen Luiken-10 februari 2023 om 08:49

Het moment is daar. Lil Kleine heeft samen met Boef een nummer uitgebracht waarin hij een boekje open doet over de hele situatie met zijn ex Jaimie Vaes.

In het liedje, dat Lil Kleine eerder deze week al aankondigde, rapt hij dat zijn grens bereikt is. Hij zegt dat zijn ex ermee dreigde dat hij zijn zoon niet mocht zien en dat ze daarmee vooral Lío (zoals het kindje heet) raakte. ‘Het gaat niet beter worden als je dingen neemt, en ik helemaal niks van mijn kind verneem’, zo klinkt het.

Lil Kleine heeft het verder ook over de tijd waarin hij vastzat omdat hij werd verdacht van mishandeling. Hij zingt: ‘Toen ik in mijn cel opgesloten zat, hoorde ik dat je met een gozer was. Ik ze je eerlijk, voel me zo genakt, maar ik ben niet boos op dat, nee ik sta boven dat. En iemand anders moet je pijn verzachten, want ik zet je bij deze uit mijn gedachten.’

Je luistert het nummer hier:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer