‘Squid Game’ krijgt eigen virtual reality-game

Karen Luiken-10 februari 2023 om 07:55

Altijd al willen weten hoe de deelnemers uit de populaire serie ‘Squid Game’ zich gevoeld moeten hebben? Hoe het is om spellen te spelen waarbij je de strijd aangaat tussen leven of dood? Je kunt er binnenkort achter komen. Netflix is bezig met een virtual reality-game van ‘Squid Game’.

Het spel is volledig gebaseerd op de Zuid-Koreaanse reeks en is gemaakt in samenwerking met Sandbox VR. In de game komen deelnemers allerlei spellen uit ‘Squid Game’ tegen. Het is de bedoeling dat ze het daarin opnemen tegen andere spelers, met natuurlijk als doel: winnen. Want net zoals in de reeks kan er ook in dit spel maar één winnaar zijn.

Het spel moet aan het einde van dit jaar beschikbaar zijn in alle locaties van Sandbox VR.

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Ontdek meer