‘Squid Game’ krijgt eigen virtual reality-game

Karen Luiken-10 februari 2023 om 07:55

Altijd al willen weten hoe de deelnemers uit de populaire serie ‘Squid Game’ zich gevoeld moeten hebben? Hoe het is om spellen te spelen waarbij je de strijd aangaat tussen leven of dood? Je kunt er binnenkort achter komen. Netflix is bezig met een virtual reality-game van ‘Squid Game’.

Het spel is volledig gebaseerd op de Zuid-Koreaanse reeks en is gemaakt in samenwerking met Sandbox VR. In de game komen deelnemers allerlei spellen uit ‘Squid Game’ tegen. Het is de bedoeling dat ze het daarin opnemen tegen andere spelers, met natuurlijk als doel: winnen. Want net zoals in de reeks kan er ook in dit spel maar één winnaar zijn.

Het spel moet aan het einde van dit jaar beschikbaar zijn in alle locaties van Sandbox VR.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer