Miss België laat verwondingen zien na zwaar ongeluk

Karen Luiken-10 februari 2023 om 07:47

Chayenne Van Aarle heeft bij een zwaar ongeluk afgelopen dinsdag flinke verwondingen opgelopen. Op Instagram deelt de Miss België foto’s van haar gehavende gezicht en laat ze weten dat het ongeluk volgens haar een gevolg was van een mentale druk die ze voelde.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag toen Chayenne op de E17 richting Antwerpen met hoge snelheid achterop een vrachtwagen botste. Ze raakte bekneld en kon pas een half uur later uit haar auto worden bevrijd.

“Een ongeluk is een moment waarop alles van je wordt afgenomen”, schrijft Chayenne op Instagram. “Mijn les hieruit is dat je vrij moet zijn in je hoofd en ziel. Geestelijke gezondheid is belangrijk. Jongeren staan zo onder druk dat het soms te veel wordt. Door een wolk van emoties, vragen, chaos en gedachten zie je soms niets om je heen totdat alles zwart wordt.”

De Miss België zegt dat je eigen geest en gedachten een gevaarlijk wapen kunnen zijn als je het niet op de juiste manier in perspectief plaatst. “Laat iedereen los die je probeert neer te halen. Stop negativiteit om je heen en zorg voor energie.”

Chayenne zal de komende tijd rust nodig hebben om te herstellen en neemt daarom afstand van social media. “Ik kan met een hersenschudding niet veel prikkels aan.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Ontdek meer