Miss België laat verwondingen zien na zwaar ongeluk

Karen Luiken-10 februari 2023 om 07:47

Chayenne Van Aarle heeft bij een zwaar ongeluk afgelopen dinsdag flinke verwondingen opgelopen. Op Instagram deelt de Miss België foto’s van haar gehavende gezicht en laat ze weten dat het ongeluk volgens haar een gevolg was van een mentale druk die ze voelde.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag toen Chayenne op de E17 richting Antwerpen met hoge snelheid achterop een vrachtwagen botste. Ze raakte bekneld en kon pas een half uur later uit haar auto worden bevrijd.

“Een ongeluk is een moment waarop alles van je wordt afgenomen”, schrijft Chayenne op Instagram. “Mijn les hieruit is dat je vrij moet zijn in je hoofd en ziel. Geestelijke gezondheid is belangrijk. Jongeren staan zo onder druk dat het soms te veel wordt. Door een wolk van emoties, vragen, chaos en gedachten zie je soms niets om je heen totdat alles zwart wordt.”

De Miss België zegt dat je eigen geest en gedachten een gevaarlijk wapen kunnen zijn als je het niet op de juiste manier in perspectief plaatst. “Laat iedereen los die je probeert neer te halen. Stop negativiteit om je heen en zorg voor energie.”

Chayenne zal de komende tijd rust nodig hebben om te herstellen en neemt daarom afstand van social media. “Ik kan met een hersenschudding niet veel prikkels aan.”

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Sophie Turner openhartig over break-up met Joe Jonas

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:21

Sophie Turner beschrijft haar breuk met Joe Jonas als "de zwaarste dagen uit haar leven". In een interview met British Vogue deelde de 'Game of Thrones'-ster dat ze nu eindelijk op haar gelukkigst is, maar de weg daar naartoe was allesbehalve makkelijk.

Na vier jaar huwelijk ging het koppel uit elkaar. Ze delen twee jonge dochters. De actrice kreeg na de break veel kritiek in de media. Ze werd afgeschilderd als feestbeest en Jonas als de verantwoordelijkere ouder. "Dat waren echt de zwaarste dagen," vertelde ze aan British Vogue. "Ik was nog op de set, kon niet weg vanwege mijn contract. Mijn kinderen waren in de VS en ik kon niet bij ze zijn vanwege mijn verplichtingen voor 'Joan'. Ik moest mezelf steeds vertellen: 'Dit is allemaal niet waar. Je bent een goede moeder en je bent nooit een feestbeest geweest.'"

Ondanks dat Turner en Jonas bij de aankondiging van hun breuk eenheid uitstraalden, bleef de media hen bekritiseren. "Het voelde alsof ik naar een film keek die ik niet had geschreven, geproduceerd of waarin ik had gespeeld" vertelt Turner openhartig.

Turner sprak ook over hoe zangeres (en ex van Joe Jonas!) Taylor Swift haar heeft gesteund tijdens deze zware dagen. In september nam Turner contact op met Swift toen ze in New York City was voor haar voogdijzaak. Ze had geen plek om te verblijven, dus vroeg ze de popster of ze misschien wist of er ergens een woning te huur was. Swift heeft toen haar eigen plek aangeboden, zonder kosten. "Taylor was dit jaar een absolute heldin voor mij. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest voor iemand als voor haar, omdat ze mijn kinderen en mij heeft opgevangen en ons een thuis en een veilige ruimte heeft geboden. Ze heeft echt een hart van goud."

Intussen gaat het weer veel beter met de actrice. Ze is samen met haar kinderen terug in het Verenigd Koninkrijk. Nu ik weer thuis ben, ben ik echt op mijn gelukkigst. Ik begin opnieuw, ontdek wat ik leuk vind om te doen, met wie ik graag ben."

Ontdek meer