Antonio Banderas heeft rol beet in ‘Indiana Jones 5'

Dieter Blarinckx-19 juli 2021 om 05:50

De Spaanse Hollywoodlegende Antonio Banderas heeft bekendgemaakt dat hij een rol beet heeft in de nieuwste film in de ‘Indiana Jones’-franchise. Maar welke rol dat net is, is helaas nog niet geweten.

‘Indiana Jones 5’ is volop in productie en als alles goed gaat zou de film al volgende zomer in de zalen te zien zijn. Harrison Ford, die ondertussen 75 is, zal voor de laatste keer in de huid kruipen van de iconische avonturier.

Stay tuned voor meer info!

Ali B geeft reactie na aflevering 'BOOS'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 18:56

Ali B heeft enkele uren na het verschijnen van de beruchte ‘BOOS’-aflevering van zich laten horen. De rapper wordt beschuldigd van verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Twee vrouwen zeggen door Ali B te zijn verkracht, andere dames beschuldigen hem van intimidatie en aanranding. Er zijn twee aangiftes tegen de rapper gedaan. In een aflevering van 'BOOS', gepresenteerd door Tim Hofman, worden de beschuldigingen uitgelicht. Ali B ontkent een groot deel van de beweringen en geeft via Instagram een reactie. Die lees je hier:

De uitzending van ‘BOOS’ van vandaag ging over misstanden bij ‘The Voice’. De verhalen van deelnemers over wat zij hebben ervaren vind ik heftig en schokkend. Ook mij was dit niet bekend

Zelf blijf ik erbij dat ik mij bij ‘The Voice of Holland’ nooit schuldig heb gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Nooit heb ik enige seksuele relatie met een kandidaat gehad of gezocht. Toch word ik hiervan verdacht gemaakt. Dat ik de afgelopen tien jaar wel affaires heb gehad, ontken ik niet. Maar nooit maakte ik mij schuldig aan machtsmisbruik, laat staan aan enig strafbaar feit.

Er liggen nu twee anonieme aangiftes die met veel spektakel als nieuws worden gebracht. Dat is onterecht. Dit neigt naar een trial by media. Ik kan mij hier niet publiekelijk tegen verweren. Voor mij staat niettemin vast dat het Openbaar Minesterie in beide gevallen zal moeten besluiten tot seponering. Ik heb mij namelijk niet schuldig gemaakt aan wat mij in de aangiftes is verweten. Er is daar ook geen enkele aanwijzing voor. Ik heb alle vertrouwen dat het OM dit op een zuivere manier zal afdoen waardoor ik mij van deze verdenkingen zal kunnen bevrijden. Tot die tijd zal ik dit doorstaan. Ik zie dat maar als een beproeving waar ik sterker uit tevoorschijn zal komen.

Voorlopig onthoud ik mij van verder commentaar. Ik wacht af tot het OM heeft gesproken. Mijn verzoek aan allen is om dat te respecteren.”

De beste memes van Bootcamp aflevering 2:

Lola Obasuyi Van Acker-20 januari 2022 om 12:17

In de tweede aflevering vielen er al wat traantjes maar toch werd het weer een aflevering vol hilarische momenten.

We roepen iedereen op om ook zelf memes te maken van grappige fragmenten die jullie zien in seizoen twee van 'Bootcamp'! Vergeet de hashtag #bootcamp niet zodat we ze allemaal kunnen retweeten!

Ontdek meer