Verloving van 'Temptation'-Megan al voorbij?

Joyce Vander Auwera-09 februari 2023 om 11:43

Dennis Roos vroeg Megan Desaever (22) na amper vijf weken ten huwelijk in een restaurant in Dubai. Al lijkt het sterk dat het tweetal effectief voor het altaar zal verschijnen. De romance tussen Megan en Dennis lijkt zeven dagen na dé vraag over and out.

De liefde was gedurende enkele weken heel groot, maar de bom is gebarsten in Dubai. Megan plaatste deze nacht een droevig filmpje op Instagram, waarmee ze haar relatiebreuk lijkt te bevestigen. Ook volgt ze Dennis niet langer en heeft ze haar foto's met hem verwijderd. Dennis deed identiek hetzelfde. What happened?

Het Instagram-account Reality FBI beweert te weten wat er gebeurde. Volgens het account kreeg Megan in Dubai berichten van een onbekende dame. Zij vertelde dat ze, toen Megan en Dennis al een koppel vormden, met haar verloofde had gekust.

“Wij hebben gezoend, maar hij zei dat hij jou nog helemaal niet lang kent”, valt er te lezen op de screenshots. “Hij zei ook dat jullie het op dat moment heel gezellig hadden, maar dat het geen relatie was.”

Dennis ontkende alles, maar Megan was niet te overtuigen. Volgens Reality FBI trok ze nadien naar een feestje van haar ex, tot groot ongenoegen van Dennis. “Hij denkt dat er iets gebeurd is met haar ex”, schrijft het account. “Het lijkt er dan ook op dat het klaar is tussen de twee.”

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Pommelien Thijs opent eigen pop-up met merch

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:49

Diehard fans van Pommelien Thijs kunnen hun hart ophalen. De zangeres opent van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni een eigen pop-up met merchandise in hartje Antwerpen.

De store bevindt zich in AMOR, vlak naast de Roma aan de Turnhoutsebaan. Het is de bedoeling dat je zelf een kledingstuk meeneemt, dat vervolgens in de pop-up in een nieuw jasje wordt gestoken. Verder zullen er ook verschillende posters, LP’s en CD’s van ‘Per Ongeluk’ en het nieuwe album ‘Per Ongeluk Live’ verkrijgbaar zijn.

“Je neemt je eigen item mee naar de pop-up shop, en wij bedrukken het met een door jou gekozen ontwerp om het nieuw leven in te blazen, om zo onze gezamenlijke voetafdruk niet te vergroten,” aldus Pommelien, die zelf heel duurzaam met haar kleding omgaat. “Door de opkomst van Fast Fashion kopen mensen veel meer kleding dan nodig. De kwaliteit is slecht en de werkomstandigheden onmenselijk. Veel textiel belandt – na slechts een paar keer dragen – op de vuilnisbelt en maar een klein deel wordt gerecycled. De kledingindustrie is verantwoordelijk voor 10 procent van de totale uitstoot van broeikasgassen op aarde. Daarom willen we mijn merch graag anders aanpakken.”

Ontdek meer