Verloving van 'Temptation'-Megan al voorbij?

Joyce Vander Auwera-09 februari 2023 om 11:43

Dennis Roos vroeg Megan Desaever (22) na amper vijf weken ten huwelijk in een restaurant in Dubai. Al lijkt het sterk dat het tweetal effectief voor het altaar zal verschijnen. De romance tussen Megan en Dennis lijkt zeven dagen na dé vraag over and out.

De liefde was gedurende enkele weken heel groot, maar de bom is gebarsten in Dubai. Megan plaatste deze nacht een droevig filmpje op Instagram, waarmee ze haar relatiebreuk lijkt te bevestigen. Ook volgt ze Dennis niet langer en heeft ze haar foto's met hem verwijderd. Dennis deed identiek hetzelfde. What happened?

Het Instagram-account Reality FBI beweert te weten wat er gebeurde. Volgens het account kreeg Megan in Dubai berichten van een onbekende dame. Zij vertelde dat ze, toen Megan en Dennis al een koppel vormden, met haar verloofde had gekust.

“Wij hebben gezoend, maar hij zei dat hij jou nog helemaal niet lang kent”, valt er te lezen op de screenshots. “Hij zei ook dat jullie het op dat moment heel gezellig hadden, maar dat het geen relatie was.”

Dennis ontkende alles, maar Megan was niet te overtuigen. Volgens Reality FBI trok ze nadien naar een feestje van haar ex, tot groot ongenoegen van Dennis. “Hij denkt dat er iets gebeurd is met haar ex”, schrijft het account. “Het lijkt er dan ook op dat het klaar is tussen de twee.”

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer