Verloving van 'Temptation'-Megan al voorbij?

Joyce Vander Auwera-09 februari 2023 om 11:43

Dennis Roos vroeg Megan Desaever (22) na amper vijf weken ten huwelijk in een restaurant in Dubai. Al lijkt het sterk dat het tweetal effectief voor het altaar zal verschijnen. De romance tussen Megan en Dennis lijkt zeven dagen na dé vraag over and out.

De liefde was gedurende enkele weken heel groot, maar de bom is gebarsten in Dubai. Megan plaatste deze nacht een droevig filmpje op Instagram, waarmee ze haar relatiebreuk lijkt te bevestigen. Ook volgt ze Dennis niet langer en heeft ze haar foto's met hem verwijderd. Dennis deed identiek hetzelfde. What happened?

Het Instagram-account Reality FBI beweert te weten wat er gebeurde. Volgens het account kreeg Megan in Dubai berichten van een onbekende dame. Zij vertelde dat ze, toen Megan en Dennis al een koppel vormden, met haar verloofde had gekust.

“Wij hebben gezoend, maar hij zei dat hij jou nog helemaal niet lang kent”, valt er te lezen op de screenshots. “Hij zei ook dat jullie het op dat moment heel gezellig hadden, maar dat het geen relatie was.”

Dennis ontkende alles, maar Megan was niet te overtuigen. Volgens Reality FBI trok ze nadien naar een feestje van haar ex, tot groot ongenoegen van Dennis. “Hij denkt dat er iets gebeurd is met haar ex”, schrijft het account. “Het lijkt er dan ook op dat het klaar is tussen de twee.”

Realitysterren Quentin en Naomi uit elkaar

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:52

Quentin Steenwinkel, bekend van ‘Ex On The Beach’, en Naomi Joël, bekend van de Nederlandse ‘Love Island’, zijn niet langer samen. Naomi laat via Instagram weten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten”, schrijft Naomi. Ze laat haar volgers weten dat zij en Quentin hun relatie aan het einde van een reis naar Bali beëindigden. “We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe. Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen.”

Over de reden van de breuk wordt niks gemeld, maar juicekanalen schrijven dat Quentin inmiddels alweer bezig is met opnames voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

EOTB-ster Ayleen mama geworden

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:48

De wereld heeft er weer een klein wondertje bij. ‘Ex On The Beach’-ster Ayleen Bella laat via Instagram weten dat ze mama is geworden.

Ayleen en haar vriend hebben een zoontje gekregen. Hij heet Fayez Qaysar en is op 12 oktober geboren. Via Instagram worden een aantal foto’s gedeeld waarop zijn handjes en voetjes te zien zijn.

In juni maakte Ayleen bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De vader van de kleine is haar ex, waar ze inmiddels weer een relatie mee heeft en zelfs al mee getrouwd is. De twee zijn in het geheim in het huwelijksbootje gestapt.

Ontdek meer