Charlotte de Witte, Tiësto en Carl Cox naar Balaton Sound

Karen Luiken-02 maart 2023 om 11:00

Van Charlotte de Witte tot Tiësto en van Adam Beyer tot Carl Cox. De organisatie van Balaton Sound heeft maar liefst veertig nieuwe namen toegevoegd aan de line-up.

Naast de bovengenoemde namen komen ook ARTBAT, Joseph Capriati, Joris Voorn, Tinlicker, Satori, Pan-pot, Claptone, en Sebastien Leger naar Balaton Sound. Eerder werden Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Hardwell al als headliners aangekondigd. De complete line-up so far zie je op onderstaande afbeelding.

Balaton Sound vindt plaats in Hongarije en staat gepland in het weekend van 28 juni tot en met 1 juli. Naast de verschillende podia met de beste muziek kunnen bezoekers er ook genieten van zonsessies, zwempartijtjes en boattrips.

Wil jij samen met TAGMAG met een compleet verzorgde reis naar dit festival? Dat kan! Klik hier voor alle info en tickets.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.