Dit is hoeveel Netflix extra vraagt voor delen accounts

Karen Luiken-09 februari 2023 om 08:00

Waar al een tijdje voor gevreesd wordt, gaat binnenkort gebeuren: het delen van accounts op Netflix wordt verleden tijd. Althans, voor de prijs die je nu betaalt. De streamingsdienst heeft nieuwe plannen bekendgemaakt en daaruit blijkt wat het je extra gaat kosten om een abonnement met anderen te blijven delen.

Netflix schrijft dat wereldwijd meer dan 100 miljoen huishoudens accounts delen. “Dat is van invloed op ons vermogen om te investeren in geweldige nieuwe series en films”, zo klinkt het. En dus komen er maatregelen. Vanaf nu zullen steeds meer gebruikers meer gaan betalen voor het uitbreiden van een account. De nieuwe regels starten in Spanje, Portugal, Canada en Nieuw-Zeeland en zullen steeds verder worden uitgerold.

Mensen met een Standaard of Premium abonnement kunnen straks extra betalen als ze hun account willen (blijven) delen met mensen buiten hun huishouden. Bij een Standaard abonnement gaat het om één extra gebruiker, bij Premium om twee. Mensen met een Basic-abonnement kunnen hun account niet delen.

De toeslag verschilt vreemd genoeg per land. In Spanje betaalt men zes euro extra, in Portugal slechts vier. In Canada kost het ruim vijf euro en in Nieuw-Zeeland ruim onder de vijf. Het is niet duidelijk wanneer de prijzen in België en Nederland gaan veranderen en wat het hier gaat kosten.

Hailey Bieber deelt foto's van babybuik

Karen Luiken-16 mei 2024 om 14:08

Ze hebben het een tijdje geheim weten te houden, maar nu het hoge woord er eindelijk uit is, mag iedereen het weten: Hailey Bieber is in verwachting van haar eerste kindje met haar man Justin. Via Instagram deelt ze een aantal kiekjes van haar prachtige babybuik.

Hailey en Justin maakten vorige week bekend dat ze zwanger zijn. Dat deden ze door een aantal beelden op Instagram te posten waar ze samen op te zien zijn. Fans waren door het dolle heen en worden nu, een paar dagen later, opnieuw verrast met kersverse zwangerschapskiekjes. Dit keer is Hailey in een vlindertopje te zien terwijl ze haar buik vasthoudt.

De smoorverliefde Biebers stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn er al meerdere geruchten rondgegaan over een zwangerschap, maar die ontkende Hailey altijd.

Blake Lively schittert in trailer voor 'It Ends With Us'

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 13:21

De eerste trailer voor de langverwachte verfilming van het populaire boek 'It Ends With Us' is eindelijk uit en hij stelt niet teleur. Voor de fans van het boek belooft de film een even aangrijpende ervaring te worden als het bronmateriaal zelf. De trailer geeft ons een eerste glimps in de emotionele reis die hoofdpersonage Lily Bloom doormaakt.

In deze verfilming van Colleen Hoover's bestseller uit 2016, kruipt Lively in de huid van Lily Bloom, een vrouw die haar eigen bedrijf begint in Boston. Tegenover haar staat Justin Baldoni, die niet alleen regisseert maar ook de rol van de charmante neurochirurg Ryle Kincaid vertolkt.

Na een toevallige ontmoeting met Ryle raakt Lily verwikkeld in een intense relatie. Maar al snel begint ze trekjes van Ryle te zien die haar herinneren aan haar traumatische jeugd en aan de relatie van haar ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’. Zij zal de rol van Lily op zich nemen. Justin Baldoni, die je kent als Rafael uit Jane The Virgin, neemt de rol van haar love interest Ryle op zich. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Ontdek meer