Dit is wanneer 'La Casa de Papel' spin-off over Berlin verschijnt

Karen Luiken-08 februari 2023 om 15:17

‘La Casa de Papel’ is al een tijdje een afgesloten hoofdstuk, maar dat betekent gelukkig niet dat we afscheid van álle personages hoeven te nemen. Berlin krijgt binnenkort een spin-off op Netflix. En met binnenkort bedoelen we dit jaar nog!

In de spin-off speelt Berlin, gespeeld door Pedro Alonso, de hoofdrol. Hij verscheen in de eerste paar seizoenen van ‘La Casa de Papel’, maar overleefde het einde van de serie helaas niet. Wel maakte hij nog af en toe een comeback in flashbacks.

Het personage bleef geliefd en dat is dan ook precies de reden waarom Netflix nu een spin-off over hem maakt. We weten al een tijdje dat die eraan zat te komen, maar nu is dankzij een nieuwe video ook eindelijk bekend geworden wanneer we het eindresultaat precies kunnen verwachten: in december 2023.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer