Deze 'Teen Mom' stopt ermee

Karen Luiken-08 februari 2023 om 15:08

Ze was veertien jaar lang te zien in het MTV-programma ‘Teen Mom’, maar nu heeft Amber Portwood besloten te stoppen met de realityshow. Dat melden verschillende media.

Amber verscheen in 2009 voor het eerst op televisie met ‘16 and Pregnant’, een programma dat tienermoeders in de Verenigde Staten volgt. Later maakte ze een comeback in de spin-off ‘Teen Mom’. Daar deed ze verschillende seizoenen aan mee. Kijkers konden zien hoe Ambers relatie stukliep, hoe ze de voogdij over haar dochter verloor en hoe ze kampte met verschillende verslavingen.

Het is niet bekend waarom Amber stopt met ‘Teen Mom’, maar een bron meldt dat het haar eigen beslissing was. “Ze is niet ontslagen”, zo klinkt het.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer