‘The Crown’-actrice onherkenbaar in nieuwe rol

Dieter Blarinckx-08 februari 2023 om 09:51

Van een make-over gesproken! De Britse actrice Olivia Colman schittert binnenkort in een nieuwe Britse serie en onderging daarvoor een hele transformatie. De eerste beelden van een onherkenbare Colman zijn nu gedropt.

Olivia Colman ken je vast wel van haar rol als Queen Elizabeth II in ‘The Crown’. Zij droeg de kroon in het derde en vierde seizoen en werd zo wereldwijd ook een bekend gezicht. Binnenkort zal ze te zien zijn als Miss Havisham in de BBS-serie ‘Great Expectations’. En daar is ze onherkenbaar in! Denk aan een sneeuwwit kapsel, gele tanden en lelijke oude kledij.

De serie is een van de zovele herwerkingen van Charles Dickens’ gelijknamige klassieker. Miss Havisham, de rol die Colman zal vertolken, draagt dag in dag uit haar trouwjurk omdat ze vroeger gedumpt werd aan het altaar.

Check de beelden met een onherkenbare Colman hier:

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer