‘The Crown’-actrice onherkenbaar in nieuwe rol

Dieter Blarinckx-08 februari 2023 om 09:51

Van een make-over gesproken! De Britse actrice Olivia Colman schittert binnenkort in een nieuwe Britse serie en onderging daarvoor een hele transformatie. De eerste beelden van een onherkenbare Colman zijn nu gedropt.

Olivia Colman ken je vast wel van haar rol als Queen Elizabeth II in ‘The Crown’. Zij droeg de kroon in het derde en vierde seizoen en werd zo wereldwijd ook een bekend gezicht. Binnenkort zal ze te zien zijn als Miss Havisham in de BBS-serie ‘Great Expectations’. En daar is ze onherkenbaar in! Denk aan een sneeuwwit kapsel, gele tanden en lelijke oude kledij.

De serie is een van de zovele herwerkingen van Charles Dickens’ gelijknamige klassieker. Miss Havisham, de rol die Colman zal vertolken, draagt dag in dag uit haar trouwjurk omdat ze vroeger gedumpt werd aan het altaar.

Check de beelden met een onherkenbare Colman hier:

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer