Deze Disney-musical komt in 2024 naar Vlaanderen

Dieter Blarinckx-08 februari 2023 om 09:40

Groot nieuws voor de Disneyfanaten onder jullie, want binnenkort komt een wel zeer iconische Disney-musical naar Vlaanderen! AuFond Producties brengt namelijk ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ weer tot leven!

‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ vertelt Victor Hugo’s verhaal over Quasimodo die hoog in de klokkentoren van de Notre Dame woont. Wanneer hij zigeunerin Esmeralda ontmoet, ontdekt hij gevoelens die hij nooit eerder gevoeld heeft. Zijn voogd, Claude Frollo, ontdekt echter dezelfde gevoelens, net als kapitein Phoebus. Parijs staat in lichterlaaie wanneer Esmeralda vecht voor gelijkheid en vrijheid.

Deze nostalgische en iconische musical zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn in de Antwerpse Stadsschouwburg en het Capitole in Gent.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze website.

WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Ontdek meer