Deze Disney-musical komt in 2024 naar Vlaanderen

Dieter Blarinckx-08 februari 2023 om 09:40

Groot nieuws voor de Disneyfanaten onder jullie, want binnenkort komt een wel zeer iconische Disney-musical naar Vlaanderen! AuFond Producties brengt namelijk ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ weer tot leven!

‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ vertelt Victor Hugo’s verhaal over Quasimodo die hoog in de klokkentoren van de Notre Dame woont. Wanneer hij zigeunerin Esmeralda ontmoet, ontdekt hij gevoelens die hij nooit eerder gevoeld heeft. Zijn voogd, Claude Frollo, ontdekt echter dezelfde gevoelens, net als kapitein Phoebus. Parijs staat in lichterlaaie wanneer Esmeralda vecht voor gelijkheid en vrijheid.

Deze nostalgische en iconische musical zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn in de Antwerpse Stadsschouwburg en het Capitole in Gent.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze website.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.

Ontdek meer