Deze Disney-musical komt in 2024 naar Vlaanderen

Dieter Blarinckx-08 februari 2023 om 09:40

Groot nieuws voor de Disneyfanaten onder jullie, want binnenkort komt een wel zeer iconische Disney-musical naar Vlaanderen! AuFond Producties brengt namelijk ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ weer tot leven!

‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ vertelt Victor Hugo’s verhaal over Quasimodo die hoog in de klokkentoren van de Notre Dame woont. Wanneer hij zigeunerin Esmeralda ontmoet, ontdekt hij gevoelens die hij nooit eerder gevoeld heeft. Zijn voogd, Claude Frollo, ontdekt echter dezelfde gevoelens, net als kapitein Phoebus. Parijs staat in lichterlaaie wanneer Esmeralda vecht voor gelijkheid en vrijheid.

Deze nostalgische en iconische musical zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn in de Antwerpse Stadsschouwburg en het Capitole in Gent.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze website.

Karen Damen kondigt extra data voor 'One Woman Show' aan!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:19

De Vlaamse showbizzsensatie Karen Damen maakte begin deze week bekend dat ze dit najaar met haar eigen ‘One Woman Show’ op de planken zal staan. En die show werd in amper 6u volledig uitverkocht! Nu werd er een extra show toegevoegd!

Wie dus graag de première van Karens ‘One Woman Show’ op 13 december wou meemaken, heeft brute pech. De tickets vlogen immers de deur uit! Maar no worries, want Karen Damen heeft nu een extra dag toegevoegd! Ook op 14 februari 2024 zal Karen met haar show het podium van Arenberg in Antwerpen volledig inpakken.

De nieuwe theatershow van Karen wordt een komische show, maar er zal uiteraard ook muziek zijn, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Dit zijn de grote winnaars van de Oscars

Dieter Blarinckx-13 maart 2023 om 05:08

Afgelopen nacht stond heel Hollywood weer even op z’n kop door de jaarlijkse uitreiking van de gerenommeerde Academy Awards (de Oscars). En dit zijn de grote winnaars.

Tijdens de Academy Awards worden de beste films, maar ook regisseurs, crew en cast van films van het voorbije jaar in de bloemetjes gezet. Ook de Belgische film ‘Close’ van de Gentse regisseur Lukas Dhont was genomineerd in de categorie van ‘Beste Internationale Film’, maar wist de Oscar helaas niet voor zich te winnen. Die ging immers naar ‘All is Quiet on the Western Front’, een Duitse Netflix-film.

De Oscar voor ‘Beste Film’ ging naar ‘Everything Everywhere all at Once’. Ook hoofdrolspeelster Michelle Yeoh viel in de prijzen. Zij kreeg de Oscar voor ‘Beste Actrice’, terwijl Brendan Fraser in de bloemetjes werd gezet voor de topprestatie in ‘The Whale’. Hij mag zich nu een jaar lang de ‘Beste Acteur’ noemen.

Benieuwd naar alle winnaars? Hier kan je het volledige overzicht vinden.

Ook werd eindelijk de volledige trailer van Disney’s ‘The Little Mermaid’ gedropt. Hier lees je er alles over!

Check hieronder de trailer van ‘Everything Everywhere all at Once’:

Ontdek meer