Leonardo DiCaprio gespot met tienermodel

Karen Luiken-08 februari 2023 om 06:45

Het is inmiddels algemeen bekend dat Leonardo DiCaprio op jonge meiden valt. Hij date normaal gesproken niet met dames die jonger zijn dan 25. Soms zijn ze 23, soms een jaartje ouder of jonger. Maar nu wordt de acteur aan een wel erg jong model gelinkt.

De 48-jarige Leonardo is gespot met de 19-jarige Eden Polani. Ze werden samen gefotografeerd op een feestje van Ebony Riley. Er ontstonden al snel geruchten dat de twee aan het daten zijn. Daily Mail meldt dat ze het erg gezellig hebben gehad, maar volgens een bron van Page Six speelt er niets. Het zou om pure toeval gaan.

“De geruchten kloppen niet”, aldus de insider. “Hij zat naast haar op een feest, samen met heel veel andere mensen. Het is gewoon dom. Het is niet zo dat Leo met iedereen date waarmee hij toevallig in een ruimte zit.”

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer