Leonardo DiCaprio gespot met tienermodel

Karen Luiken-08 februari 2023 om 06:45

Het is inmiddels algemeen bekend dat Leonardo DiCaprio op jonge meiden valt. Hij date normaal gesproken niet met dames die jonger zijn dan 25. Soms zijn ze 23, soms een jaartje ouder of jonger. Maar nu wordt de acteur aan een wel erg jong model gelinkt.

De 48-jarige Leonardo is gespot met de 19-jarige Eden Polani. Ze werden samen gefotografeerd op een feestje van Ebony Riley. Er ontstonden al snel geruchten dat de twee aan het daten zijn. Daily Mail meldt dat ze het erg gezellig hebben gehad, maar volgens een bron van Page Six speelt er niets. Het zou om pure toeval gaan.

“De geruchten kloppen niet”, aldus de insider. “Hij zat naast haar op een feest, samen met heel veel andere mensen. Het is gewoon dom. Het is niet zo dat Leo met iedereen date waarmee hij toevallig in een ruimte zit.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer