Leonardo DiCaprio gespot met tienermodel

Karen Luiken-08 februari 2023 om 06:45

Het is inmiddels algemeen bekend dat Leonardo DiCaprio op jonge meiden valt. Hij date normaal gesproken niet met dames die jonger zijn dan 25. Soms zijn ze 23, soms een jaartje ouder of jonger. Maar nu wordt de acteur aan een wel erg jong model gelinkt.

De 48-jarige Leonardo is gespot met de 19-jarige Eden Polani. Ze werden samen gefotografeerd op een feestje van Ebony Riley. Er ontstonden al snel geruchten dat de twee aan het daten zijn. Daily Mail meldt dat ze het erg gezellig hebben gehad, maar volgens een bron van Page Six speelt er niets. Het zou om pure toeval gaan.

“De geruchten kloppen niet”, aldus de insider. “Hij zat naast haar op een feest, samen met heel veel andere mensen. Het is gewoon dom. Het is niet zo dat Leo met iedereen date waarmee hij toevallig in een ruimte zit.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer