Mijn gedacht: 'FC De Kampioenen'-feestje in Gent!

Dieter Blarinckx-07 februari 2023 om 17:07

Fans van de populaire Vlaamse serie 'F.C. De Kampioenen', deze is speciaal voor jullie! Nog geen plannen met carnaval en zin om je innner Boma of Pascalleke boven te halen? Dan is dit feestje misschien wel hét event voor jou!

Op 18 februari organiseert de A.M. Club in Gent een heus ‘F.C. De Kampioenen’-feestje waarbij het verplicht is om verkleed te komen. Ben je niet verkleed als een van de iconische personages? Simpel: dan mag je niet binnen.

“Wij vieren carnaval. Kleed je op als een echte kampioen en kom een dansje placeren, mijn gedacht. Niet verkleed, geen toegang. Dagschotels, porto, chocomelk en vieux’kes verkrijgbaar aan de bar”, klinkt het bij het team van de Gentse A.M. Club.

Als je nu je ticket scoort, betaal je slechts 8,40 euro. Het normale ticket zal je 9,90 euro kosten. Tickets kan je hier vinden. Meer info wordt gedeeld via hun Facebookpagina.

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer