Opnames nieuwe 'A Quiet Place'-film gestart

Dieter Blarinckx-07 februari 2023 om 17:01

Fans van de horrorfranchise 'A Quiet Place', gaan we nu wel héél blij maken. Paramount Pictures (de producent van de populaire horrorfilms) heeft immers bekendgemaakt dat de opnames van de derde film gestart zijn.

Op Instagram werd zopas een eerste beeld gedropt vanop de set van het gloednieuwe hoofdstuk in de 'A Quiet Place'-franchise. Op de foto zien we regisseur John Krasinksi met een clapper in zijn handen. Op die clapper staat ook meteen de naam van de nieuwe prent: 'A Quiet Place: Day One'.

Dit derde deel in de reeks zal fungeren als een prequel op de twee voorgaande films en zich volledig afspelen op de eerste dag dat de vreemde en moordlustige wezens onze aarde innamen.

Wanneer de film net te zien zal zijn in de bioscoop, is helaas nog niet geweten.

Check de post hier:

Op deze dag verschijnt 'Kingdom Of The Planet Of The Apes' op Disney+

Simon Smetryns-24 juli 2024 om 10:33

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' heeft het publiek wereldwijd weten te bekoren. Het is een van de grootste wereldwijde box office-successen van het jaar geworden en markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de epische 'Planet Of The Apes'-franchise.

Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise. De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

'Kingdom Of The Planet Of The Apes' verschijnt op 2 augustus '24 op Disney+. Stream nu al de volledige 'Planet Of The Apes'-franchise op de streamingdienst:

  • War for the Planet of the Apes (2017)
  • Dawn of the Planet of the Apes (2014)
  • Rise of the Planet of the Apes (2011)
  • Planet of the Apes (2001)
  • Battle for the Planet of the Apes (1973)
  • Conquest of the Planet of the Apes (1972)
  • Escape from the Planet of the Apes (1971)
  • Beneath the Planet of the Apes (1970)
  • Planet of the Apes (1968)

'Kingdom of the Planet of the Apes' komt op deze datum naar Disney+

Karen Luiken-23 juli 2024 om 10:03

Wil je ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ graag zien maar heb je geen geld of tijd voor een bioscoopbezoekje? No worries. De film komt zeer binnenkort naar Disney+.

De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die ervoor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ is vanaf 2 augustus bij Disney+ te zien. Alle andere films uit de franchise staan al op de streamingsdienst.

Ontdek meer