Opnames nieuwe 'A Quiet Place'-film gestart

Dieter Blarinckx-07 februari 2023 om 17:01

Fans van de horrorfranchise 'A Quiet Place', gaan we nu wel héél blij maken. Paramount Pictures (de producent van de populaire horrorfilms) heeft immers bekendgemaakt dat de opnames van de derde film gestart zijn.

Op Instagram werd zopas een eerste beeld gedropt vanop de set van het gloednieuwe hoofdstuk in de 'A Quiet Place'-franchise. Op de foto zien we regisseur John Krasinksi met een clapper in zijn handen. Op die clapper staat ook meteen de naam van de nieuwe prent: 'A Quiet Place: Day One'.

Dit derde deel in de reeks zal fungeren als een prequel op de twee voorgaande films en zich volledig afspelen op de eerste dag dat de vreemde en moordlustige wezens onze aarde innamen.

Wanneer de film net te zien zal zijn in de bioscoop, is helaas nog niet geweten.

Check de post hier:

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Ontdek meer