YouTuber PewDiePie wordt vader

Karen Luiken-07 februari 2023 om 05:47

PewDiePie krijgt een kindje. De populaire YouTuber heeft via social media laten weten dat hij en zijn Italiaanse vrouw Marzia Kjellberg in verwachting zijn.

“We krijgen een baby”, schrijft PewDiePie bij een filmpje. Daarin worden beelden van de echo getoond, van het zwangere buikje van Marzia en van de positieve zwangerschapstest.

PewDiePie en Marzia zijn nu al een paar jaar samen. Ze gaven elkaar in 2019 het jawoord. Het is voor beiden het eerst kindje.

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Liam Payne had drugs in lichaam bij overlijden

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:34

Liam Payne had meerdere soorten drugs in zijn lichaam toen hij afgelopen woensdag overleed na een val van een balkon bij een hotel in Argentinië. Dat blijkt volgens ABC News uit toxicologisch onderzoek.

In het lichaam van Liam zijn cocaïne, roze cocaïne, crack en een kalmeringsmiddel aangetroffen. Volgens bronnen lag er in zijn hotelkamer een pijpje om de drugs mee te kunnen roken.

Het vermoeden dat Liam verdovende middelen zou hebben gebruikt vlak voor de fatale val, was er al. Een hotelmedewerker van het hotel waar Liam sliep, had de hulpdiensten gebeld vanwege een ‘agressieve man die mogelijk onder invloed was van drugs of alcohol’.

Ontdek meer