YouTuber PewDiePie wordt vader

Karen Luiken-07 februari 2023 om 05:47

PewDiePie krijgt een kindje. De populaire YouTuber heeft via social media laten weten dat hij en zijn Italiaanse vrouw Marzia Kjellberg in verwachting zijn.

“We krijgen een baby”, schrijft PewDiePie bij een filmpje. Daarin worden beelden van de echo getoond, van het zwangere buikje van Marzia en van de positieve zwangerschapstest.

PewDiePie en Marzia zijn nu al een paar jaar samen. Ze gaven elkaar in 2019 het jawoord. Het is voor beiden het eerst kindje.

Ed Sheeran geeft extra concert in Antwerpen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:28- Foto:

Reuters

Ed Sheeran staat volgend jaar niet één, maar twee keer in Antwerpen voor een optreden van zijn ‘Mathematics’-tour. De zanger maakt via Instagram bekend dat hij zowel op donderdag 7 als op vrijdag 8 augustus 2025 een concert geeft in het Middenvijverpark in Antwerpen.

De datum van vrijdag 8 augustus 2025 werd vorige week al aangekondigd en de kaartjes daarvan vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Het concert was binnen no time uitverkocht. Goed nieuws is het dan ook dat Ed nóg een dag paraat zal staan voor zijn Belgische fans. Op donderdag 7 augustus geeft hij hetzelfde concert op dezelfde plek.

Kaartjes voor de extra show zijn er nog, maar we verwachten dat het niet lang zal duren voordat ook deze lading uitverkocht raakt. Ons advies? Snel kopen!

Camila Cabello dankt fans voor steun in moeilijke tijd

Karen Luiken-10 juli 2024 om 08:05

Camila Cabello heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. De zangeres kampt met een angststoornis en dwangmatige gedachten en maakt daardoor zware periodes door. In een bericht op Instagram schrijft ze dankbaar te zijn voor de steun die ze in deze tijden van haar fans krijgt.

“Ik doe dit al sinds ik 15 jaar oud was”, zo begint Camila haar bericht. “Het is heel makkelijk om je verstand te verliezen en dat is me een paar keer overkomen. Mijn fans waren er altijd voor me, hielden van me, steunden me en zorgden voor me. Bedankt dat jullie bij me zijn gebleven. Ik heb heel veel geluk dat onze connectie zo diep is.”

Camila schrijft dat de relatie met haar fans voelt als liefde. “Ik ben elke dag dankbaar voor de meest loyale, liefhebbende mensen die ik ooit heb ontmoet en nog niet heb ontmoet. Ik heb velen van jullie zien opbloeien. Onze verhalen zijn voor altijd met elkaar verweven.”

Ontdek meer