Deze 'Temptation Island'-verleidster gaat trouwen

Karen Luiken-06 februari 2023 om 16:50

De bruidsklokken luiden in ‘Temptation Island’-land. Laetitia Nouhhaïdi, een inmiddels bekende verleidster uit het programma, gaat trouwen.

Laetitia maakt het nieuws zelf bekend op haar Instagram-pagina. Daar deelt ze vanuit Mexico een aantal verschillende beelden met haar kersverse verloofde Yones. Op het ene beeld is het huwelijksaanzoek te zien, op het andere een glimp van de diamanten ring die Laetitia heeft gekregen. Uit het bijschrift wordt duidelijk dat ze op 3 februari ten huwelijk is gevraagd.

Het koppel is nu dik twee jaar samen. Wanneer het jawoord gegeven zal worden, is nog niet bekend.

Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy getrouwd

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:47

Anya Taylor-Joy heeft haar grote liefde eeuwige trouw beloofd. De 27-jarige actrice, bekend van onder meer ‘Queen’s Gambit’, is volgens Daily Mail in Italië in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Malcom McRae.

De ceremonie bood plaats voor 150 gasten en werd gevierd in Venetië. Naast familieleden waren er ook bekende sterren aanwezig, zoals Julia Garner en Cara Delevigne.

Anya Taylor-Joy en Malcom McRae zijn sinds 2021 samen.

Dit is wanneer nieuw seizoen 'Big Brother' start

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:41

'Big Brother’ keert terug met een nieuw seizoen. Vanaf januari kunnen fans weer genieten van alle drama en hectiek die het programma met zich meebrengt Dat maakt zender Play4 bekend via Instagram.

Wie treedt er in de voetsporen van de vorige winnaars Jill, Salar en Bart? Over een paar maanden komen we erachter. Hoewel een precieze releasedatum nog ontbreekt, weten we inmiddels wel dat de nieuwe afleveringen begin januari van start gaan. Bij voorgaande seizoenen gebeurde dat in dezelfde periode.

“Begin januari start het nieuwe seizoen van Big Brother. Heb jij er alweer zin in?”, zo klinkt het bij Play4 op social media. Bij de tekst wordt een foto van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy gedeeld, waar we waarschijnlijk uit op kunnen maken dat zij het programma opnieuw samen gaan presenteren.

Ontdek meer