Elke 'Big Brother'-bewoner gaat met geldbedrag naar huis

Karen Luiken-07 februari 2023 om 04:46

Niet alleen de bewoner die ‘Big Brother’ wint gaat er met een geldprijs vandoor. Volgens Nieuws 365 krijgt iedere deelnemer een bedrag mee naar huis. En hoe langer ze in het programma zitten, hoe hoger die geldsom wordt.

De bewoners zouden volgens de Belgische site maar liefst honderd euro per dag krijgen. Dat bedrag wordt niet gezien als prijs, maar als steuntje in de rug. Omdat de deelnemers tijdens hun verblijf in het ‘Big Brother’-huis niet kunnen werken maar nog wel gewoon kosten hebben, kunnen ze met dit geld hun rekeningen en leningen afbetalen.

Omgerekend gaat het om zo’n drieduizend euro per maand. Bij Chayron en Ias komt daar nog eens tienduizend bovenop; bij Jaqueline en Bart vijfduizend. Zij wonnen die bedragen afgelopen week tijdens een challenge. De jackpot staat momenteel nog op zeventigduizend euro.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer