Elke 'Big Brother'-bewoner gaat met geldbedrag naar huis

Karen Luiken-07 februari 2023 om 04:46

Niet alleen de bewoner die ‘Big Brother’ wint gaat er met een geldprijs vandoor. Volgens Nieuws 365 krijgt iedere deelnemer een bedrag mee naar huis. En hoe langer ze in het programma zitten, hoe hoger die geldsom wordt.

De bewoners zouden volgens de Belgische site maar liefst honderd euro per dag krijgen. Dat bedrag wordt niet gezien als prijs, maar als steuntje in de rug. Omdat de deelnemers tijdens hun verblijf in het ‘Big Brother’-huis niet kunnen werken maar nog wel gewoon kosten hebben, kunnen ze met dit geld hun rekeningen en leningen afbetalen.

Omgerekend gaat het om zo’n drieduizend euro per maand. Bij Chayron en Ias komt daar nog eens tienduizend bovenop; bij Jaqueline en Bart vijfduizend. Zij wonnen die bedragen afgelopen week tijdens een challenge. De jackpot staat momenteel nog op zeventigduizend euro.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer