Deze titels komen binnenkort naar Streamz

Karen Luiken-13 september 2021 om 13:00

De herfst staat om de hoek. Een seizoen dat vaak gepaard gaat met de nodige regenbuien, maar tegelijkertijd ook een periode waarin we – mede dankzij het slechte weer – gekluisterd zitten aan onze beeldbuis. Warme chocomel, een dekentje en een fijn gezelschap: heerlijk. Een paar goede series erbij en we komen onze tijd wel door. Streamz helpt ons daar een handje bij door dit najaar met dertig nieuwe titels te komen. Dit zijn de highlights.

'OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid'

In deze vierdelige documentairereeks wordt het socialmediaplatform OnlyFans onder de loep genomen. Overal ter wereld, en dus ook in Vlaanderen, proberen mensen munt te slaan uit het posten van content. Wat begon als een platform waar artiesten exclusieve content tegen betaling konden aanbieden aan hun fans, groeide in enkele jaren uit tot een plaats waar influencers en realitysterren zich tegen betaling letterlijk bloot geven aan hun fans. Er wordt ingezoomd op 10 Vlaamse creators waaronder Jamecia Baker (‘Ex on the Beach’), Megan Desaever (‘Temptation Island’) en porno producente Elise Van Vlaanderen.

Vanaf 4 oktober beschikbaar op Streamz

'Bootcamp' (seizoen 2)

Op de planning staat ook een nieuw seizoen van de TAGMAG-reeks ‘Bootcamp’, waarin twaalf nieuwe sportieve duo’s strijden om de beker. Gedurende tien afleveringen worden ze aan stevige challenges onderworpen. Zowel fysiek als psychologisch worden de deelnemers zwaar op de proef gesteld. De emoties lopen soms hoog op, maar de duo’s gaan stuk voor stuk tot het uiterste om zich te kronen tot winnaar van Bootcamp.

In oktober beschikbaar op Streamz

'D5R' (seizoen 10')

Streamz viert feest, want dit najaar gaat het tiende seizoen van de populaire jongerenreeks ‘D5R’ van start. De show volgt al tien seizoenen lang vijf vrienden die elkaar kennen van de middelbare school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. In het nieuwste seizoen volgen we opnieuw de bruisende levens van Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). Thema’s zoals vriendschap en relaties komen daarbij uitgebreid aan bod, maar ook maatschappelijke topics worden aangekaart.

In december beschikbaar op Streamz

'#LoveMe'

Er komt een spiksplinternieuwe datingshow ‘#LoveMe’ aan van TAGMAG, waarin Jaël Ost op zoek gaat naar een boyfriend met de hulp van haar familie, vrienden en matchmaker Nicolas Caeyers. Acht vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Jaël voor zich te winnen op uitstap in de Ardennen, via quiz shows, karakoke nights en candle light dinners. Op het einde van de rit kunnen de drie finalisten hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze wie wint en met wie ze een romantische citytrip zal maken.

'Chucky'

Een jonge tiener komt in het bezit van een retro Chucky-pop. Het plaatselijke stadje waar hij woont, verzeilt in chaos wanneer er enkele bloederige moorden plaatsvinden en de geheimen van het stadje aan het licht komen.

Vanaf 13 oktober beschikbaar op Streamz

'Batwoman' (seizoen 3)

Ryan Wilder (Javicia Leslie) is uit op gerechtigheid. Ze begeeft zich in de straten van Gotham als Batwoman om de criminaliteit in de metropool aan te pakken. In het derde seizoen duiken we dieper in het persoonlijke leven van Wilder.

Vanaf 14 oktober beschikbaar op Streamz en Streamz+

'22 juli'

Op 22 juli 2011 ontplofte in een auto in het regeringscentrum van Oslo een zware, zelfgemaakte bom. Acht mensen werden gedood en tientallen raakten gewond. Terwijl de hulpdiensten arriveerden, voer de 32-jarige Anders Breivik naar het nabijgelegen eilandje Utøya, waar de jeugdleden van de Noorse Arbeiderspartij een zomerkamp hadden. Hij opende het vuur en vermoordde 69 jongeren. De bekroonde dramaserie 22 juli volgt de mensen die direct in actie kwamen op deze vreselijke dag. Een indrukwekkend en aangrijpend verhaal – met fictieve karakters, maar gebaseerd op nauwgezet onderzoek – over menselijke offers en bewonderenswaardige inzet.

Vanaf 20 oktober beschikbaar op Streamz en Streamz+

'Gossip Girl' (seizoen 1 - deel 2)

De nieuwe 'Gossip Girl' volgt een nieuwe groep geprivilegieerde jongeren in New York. De reeks speelt zich af in hetzelfde universum als de originele serie, maar onderscheidt zich toch op verschillende manieren. Zo bestaat de cast dit keer uit een diverse groep jonge acteurs en ontdek je in de eerste aflevering al de identiteit van de nieuwe Gossip Girl. Het eerste deel van de reeks eindigde met heel wat onopgeloste drama en teasers naar wat de rest van het seizoen zal brengen. Zullen de twee zusjes nog met elkaar overeenkomen? Wat gaat er gebeuren met de love triangle tussen Aki, Audrey en Max? Is Rafa wel echt zo’n lieve leerkracht als hij zich voordoet? En welke cameo’s gaan er nog voorbijkomen?

In november beschikbaar op Streamz

'And Just Like That'

Het langverwachte nieuwe hoofdstuk van de baanbrekende HBO-reeks 'Sex and the City' komt er dit najaar aan. Zeventien jaar na de stop van 'SATC' en tien jaar na de laatste film kunnen we in 'And Just Like That' eindelijk ontdekken hoe het nu is met Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin David). De dames zijn ondertussen allemaal 50-plus en het zal duidelijk worden hoe het nu met hun liefdesleven en de vriendschappen gesteld staat. Ondertussen werden ook al heel wat nieuwe en oude gezichten bekendgemaakt, die naast de drie beste vriendinnen zullen schitteren. Zo zullen heel wat van de love interests uit de eerste reeks terugkeren, zoals Mr. Big (Chris North), Aidan (John Corbett) en Steve Brady (David Eigenberg). Nieuwe gezichten zijn onder andere Sara Ramírez (‘Grey’s Anatomy’), Karen Pittman (‘The Morning Show’) en Nicola Ari Parker (‘Empire’).

Datum nog aan te kondigen

'Nicki Minaj' (docureeks)

Nicki Minaj zal haar kijkers in zes afleveringen op sleeptouw nemen tijdens een uitdagende periode in haar leven. De docu heeft nog geen titel maar elke aflevering zal een halfuur duren. "Het geeft jullie een rauwe, ongefilterde kijk op mijn leven en ik kan niet wachten om het met jullie te delen.", zei Minaj bij het aankondigen van de serie via sociale media.

Datum nog aan te kondigen

'The Sex Lives of College Girls'

De nieuwe reeks van actrice, scenarioschrijfster en producente Mindy Kaling ('The Office') volgt vier kamergenoten op Essex College, een prestigieuze universiteit in New England. Ze navigeren allemaal hun complexe leven door liefde, seks, familie en vriendschappen. De komedieserie introduceert een aantal nieuwkomers. Pauline Chalamet (zus van Timothée) speelt de slimme maar asociale Kimberly, Amrit Kaur is de extraverte Bela, Reneé Rapp vertolkt de verwende Leighton en Alyah Chanelle Scott is de tomboy van de vier roomies.

Datum nog aan te kondigen

'Alex Rider' (seizoen 2)

Deze reeks, gebaseerd op de boeken van Anthony Horrowitz, is een schot in de roos bij menig millennials en Gen Z’ers die met de serie opgroeiden. Alex Rider (Otto Farrant) wordt ingehuurd door de MI6 wanneer zijn nonkel Ian verongelukt. Alex wordt de jongste spion ooit en gaat op zoek naar antwoorden. Op het einde van het eerste seizoen is hij echter klaar om zijn spionnenbestaan achter zich te laten en het leven van een gewone tiener terug op te pikken. Het tweede seizoen zou voornamelijk gebaseerd zijn op de vierde roman uit de Horowitz reeks, 'Eagle Strike'. Daarin ontdekt Alex een plan van de bekende miljardair en milieu activist Damian Cray om de controle te grijpen over het nucleair arsenaal van de VS om zo de mondiale drugshandel uit te roeien, ongeacht burgerslachtoffers.

In december beschikbaar op Streamz

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Karen Luiken-23 september 2021 om 05:00

Een nieuwe maand betekent een nieuwe lading films, series en documentaires op Netflix. In oktober kunnen we weer flink wat titels verwachten. Denk aan ‘You’, ‘Locke & Key’ en ‘De Slag om de Schelde’. Dit zijn alle highlights op een rijtje.

Series

 • On My Block, seizoen 4 – 4 oktober
 • Sexy Beasts, seizoen 2 – 7 oktober
 • Pretty Smart – 8 oktober
 • You, seizoen 3 – 15 oktober
 • Locke & Key, seizoen 2 – 22 oktober
 • Dynasty, seizoen 4 – 22 oktober

Films

 • Forever Rich – 1 oktober
 • There’s Someone Inside Your House – 6 oktober
 • De Slag om de Schelde – 15 oktober
 • Army of Thieves – 29 oktober

Documentaires

 • The Movies That Made Us, seizoen 3 – 12 oktober

Kids & Family

 • The Baby-sitters Club – 11 oktober
 • Karma’s Wereld, seizoen 1 – 15 oktober
 • Misfit: de serie – 16 oktober

En verder...

 • Seinfield, seizoen 1 t/m 9 – 1 oktober
 • Anchorman 2: The Legend Continues – 1 oktober
 • Legally Blonde – 1 oktober
 • Legally Blonde 2 – 1 oktober
 • Get Rich Or Die Tryin’ – 1 oktober
 • Marley & Me – 1 oktober
 • Curse of Chucky – 1 oktober
 • Mr. & Mrs. Smith – 1 oktober
 • Fifty Shades Freed – 6 oktober
 • The Last Airbender – 10 oktober
 • Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn) – 17 oktober
 • The Office (US), seizoen 1 t/m 9 – 23 oktober

Ontdek meer