'Stranger Things: The Experience' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:29

Wie zot is van de bekroonde Netflix-reeks 'Stranger Things', overweegt misschien best eens een tripje naar Parijs. Want daar strijkt binnenkort de befaamde 'Stranger Things: The Experience' neer!

"Ben jij er klaar voor? Want dit is jouw moment! 'Stranger Things: The Experience' dropt je helemaal in je favoriete serie - sluit je aan bij Eleven, Dustin, Mike, Lucas, Max en Will voor een hele speciale aflevering met... jou in de hoofdrol! Ga naar binnen in het Hawkins Lab voor een meeslepende ervaring met een gloednieuwe 'Stranger Things'-verhaallijn, verken dan een 80's-thema Mix-Tape medley met eten & drinken, speciale merchandise, foto ops, en nog veel meer", staat te lezen op hun website.

Vanaf maart zal deze speciale experience te beleven zijn in hartje Parijs, waarvoor een ticket zo'n 37 euro kost. Die tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Check hieronder alvast enkele beelden van 'Stranger Things: The Experience' in Londen:

'De Viking' in Gent gaat opnieuw open

Chelsy Vanlerberghe-22 maart 2024 om 09:32

Vanaf 23 maart opent De Viking in Gent opnieuw haar deuren. Het populaire danscafé vlakbij de Overpoort stond al een tijdje over te nemen en nu is het eindelijk zo ver!

De Viking zal zich blijven richten op twintigers en dertigers en zal vooral commerciële muziek draaien, met af en toe thema-avonden uit 90 en 00s. Het café is open op vrijdag en zaterdag vanaf 21 uur. Doorheen de week kan het worden afgehuurd voor privéfeesten.

De Viking wordt overgenomen door een West-Vlaamse twintiger die eigenaar is van vier frituren met de naam 'All You Can Friet'. Wie hoopt op een goeie portie frieten bij een frisse pint, zal zijn pak toch elders moeten halen, want in de nieuwe Viking zullen geen frietjes te verkrijgen zijn. Spijtig!

Locatie van 'De Warmste Week 2024' bekend

Karen Luiken-13 maart 2024 om 08:10

De afgelopen editie van De Warmste Week was zó goed bevallen, dat de jaarlijkse solidariteitsactie dit jaar opnieuw op ’t Zand in Brugge zal plaatsvinden. Dat werd deze ochtend bekendgemaakt op de betreffende locatie, waar een gigantische vlam – hét symbool van De Warmste Week, op de grond werd geschilderd.

De Warmste Week staat dit jaar gepland in de week van 18 tot en met 24 december. VRT 1, Studio Brussel, MNM en Ketnet zenden gedurende die dagen allemaal uit vanuit de West-Vlaamse hoofdstad. Het thema van het evenement wordt later dit jaar bekendgemaakt.

"Ik ben trots dat we met Brugge opnieuw gaststad mogen zijn voor De Warmste Week”, zegt de burgemeester van Brugge. “De editie van 2023 overtrof alle verwachtingen. De fantastische sfeer, vrolijkheid en verbinding in onze stad was onvergetelijk.”

Ontdek meer