'Game of Thrones'-sterren Kit en Rose krijgen tweede kindje

Karen Luiken-05 februari 2023 om 08:00

Babynieuws in Hollywoodland. Kit Harington en Rose Leslie, allebei bekend van ‘Game of Thrones’, zijn in verwachting van hun tweede kindje. Dat hebben ze onthuld in ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

In de talkshow zei Kit dat zijn zoon, die in 2021 ter wereld kwam, ‘op het punt staat om de shock van zijn leven te krijgen nu hij een broertje of zusje krijgt’. En daarmee bevestigt hij dus dat zijn vrouw Rose opnieuw in verwachting is.

Het stel probeert hun zoontje zo goed mogelijk op de komst van de tweede voor te bereiden. “We wijzen naar de buik van Rose en zeggen dat het mama’s baby is. Waarop hij zegt dat het zijn baby is”, aldus Kit.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer