Zien: dit is de poster van de 'Super Mario'-film

Dieter Blarinckx-04 februari 2023 om 08:08

In april veroveren Super Mario en zijn vriendjes de Belgische cinema's met de aankomende animatiefilm 'The Super Mario Bros. Movie' en die film kreeg zonet een officiële poster!

Op de beeldschone poster zien we de hoofdpersonages van de film, met o.a. Super Mario himself, Luigi, Toad, Donkey Kong en Princess Peach.

De nieuwe animatiefilm van studio Illumination, is gebaseerd op de populaire en gelijknamige games van Nintendo. Over het verhaal is niet zo heel veel geweten, maar wie de games door en door kent zal waarschijnlijk wel al een goed idee hebben van wat hen te wachten staat in de wondere Super Mario-wereld.

De film verschijnt op 5 april in de bioscoopzalen. Check de poster hieronder:

Nieuwe 'Trolls'-film aangekondigd met trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 16:10

Nog meer filmnieuws vandaag, want naast de trailer van Pixars nieuwste animatiefilm ‘Elemental’, is zojuist ook de allereerste trailer van de derde ‘Trolls’-film online gegooid!

Deze herfst is het weer tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie met je geliefde karakters uit de ‘Trolls’-franchise. De Amerikaanse supersterren Anna Kendrick en Justin Timberlake zijn weer helemaal terug in ‘Trolls Band Together’, het derde deel in deze muzikale en geliefde reeks.

'Trolls Band Together' zal vanaf oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de trailer:

Zien: gloednieuwe Pixar-film 'Elemental' krijgt trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 13:19

Leuk nieuws voor de Disney- en Pixar-fanaten hier, want zonet werd de gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende animatiefilm 'Elemental'.

Disney en Pixar's 'Elemental' is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt. En die film kreeg zonet een leuke trailer!

'Elemental' zal deze zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer