Niels Destadsbader doneert opbrengst aan slachtoffers waterramp

Dieter Blarinckx-18 juli 2021 om 09:52

De Vlaamse zanger en acteur Niels Destadsbader gaat zijn opbrengt van zijn opkomende concert rechtsreeks doneren aan de slachtoffers van de waterramp van deze week.

Dinsdag staat hij in de Gentse Ghelamco Arena en de opbrengst van die avond zal integraal gaan naar de solidariteitsactie van Het Rode Kruis.

“Iedereen heeft de verschrikkelijke beelden en verhalen meegekregen. Dat leeft ook bij ons, bij de band en de crew. Je wilt die mensen in nood graag helpen, maar je kan zelf zo weinig doen. Even dachten we erover na om de avond af te gelasten, uit respect voor wat gebeurd is. Alleen zouden we opnieuw heel wat fans moeten teleurstellen, voor de zoveelste keer al sinds corona. Dan leek dit ons een betere manier om ons steentje bij te dragen. Ook voor de mensen in het stadion is het een fijne gedachte dat hun geld wordt ingezet om anderen te helpen. Want als je zelf zoiets zou meemaken, hoop je ook dat anderen voor jou hetzelfde zouden doen”, klinkt het bij hem tijdens een interview met de Vlaamse pers.

Chapeau Niels!

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer