Niels Destadsbader doneert opbrengst aan slachtoffers waterramp

Dieter Blarinckx-18 juli 2021 om 09:52

De Vlaamse zanger en acteur Niels Destadsbader gaat zijn opbrengt van zijn opkomende concert rechtsreeks doneren aan de slachtoffers van de waterramp van deze week.

Dinsdag staat hij in de Gentse Ghelamco Arena en de opbrengst van die avond zal integraal gaan naar de solidariteitsactie van Het Rode Kruis.

“Iedereen heeft de verschrikkelijke beelden en verhalen meegekregen. Dat leeft ook bij ons, bij de band en de crew. Je wilt die mensen in nood graag helpen, maar je kan zelf zo weinig doen. Even dachten we erover na om de avond af te gelasten, uit respect voor wat gebeurd is. Alleen zouden we opnieuw heel wat fans moeten teleurstellen, voor de zoveelste keer al sinds corona. Dan leek dit ons een betere manier om ons steentje bij te dragen. Ook voor de mensen in het stadion is het een fijne gedachte dat hun geld wordt ingezet om anderen te helpen. Want als je zelf zoiets zou meemaken, hoop je ook dat anderen voor jou hetzelfde zouden doen”, klinkt het bij hem tijdens een interview met de Vlaamse pers.

Chapeau Niels!

Vermiste YouTubester dood teruggevonden

Dieter Blarinckx-20 september 2021 om 06:46

Het levenloze lichaam van de 22-jarige YouTubester Gabby Petito werd afgelopen weekend teruggevonden. Dat maakte de FBI afgelopen nacht bekend. De vlogster was samen met haar verloofde op roadtrip door de States, toen ze ineens van de aardbol verdween. Haar verloofde kwam alleen thuis, maar is ondertussen ook spoorloos.

Wél zegt de FBI dat de doodsoorzaak nog niet bekend is en dat het lichaam teruggevonden werd in het nationale park van Wyoming.

Haar vriend keerde op 1 september alleen terug, maar weigerde met de politie te spreken. Sinds vrijdag is hij als vermist opgegeven aangezien zijn familie hem al dagen niet meer gezien heeft…

Die zaak krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer