Vrouw eet kilo Nutella binnen 4 minuten

Karen Luiken-13 september 2021 om 13:30

Fan van Nutella? Dan weet je als geen ander hoe verslavend het broodbeleg is. Hoe meer je ervan eet, hoe beter. En dat weet ook Nela Zisser. Zij vindt het spul zó lekker, dat ze erin slaagde om er binnen vier minuten één kilo van te eten. Een kilo!

Het is niet voor het eerst dat de vrouw een bizarre food challenge als deze doet. Haar YouTube-account staat vol met filmpjes van dit soort uitdagingen. Een Engels ontbijt van 10.000 calorieën, 22 Big Macs of een hotdog van bijna één meter lang: Nela at het allemaal.

Twee jaar geleden waagde ze zich aan een enorme pot Nutella. In nog geen vier minuten tijd at ze het ding – goed voor 1000 gram en ruim 5000 calorieën - helemaal op. Zonder water, zonder brood, zonder enige aarzeling. Een jaar later deed ze dat nog eens dunnetjes over, maar dan met twee kilo Nutella (en dus 10.000 calorieën).

We kunnen niets anders zeggen dan: chapeau.

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer