Kadèr Gürbüz neemt afscheid van trouwe hond

Dieter Blarinckx-03 februari 2023 om 17:07- Foto:

Instagram - @kader.gurbuz

De Vlaamse actrice Kadèr Gürbüz, vooral bekend van haar rollen in 'Thuis' en 'W817', heeft afscheid moeten nemen van haar hond. Dat trieste nieuws liet ze zopas weten via haar sociale media.

"Deze morgen is mijn lieve Marie vredig ingeslapen. 14 jaar mijn alles. Mijn reden om naar huis te gaan. De leegte…nu…zo raar. Ik ga ze zoooo missen. ❤️", luidt het in de caption op insta. Op de foto zelf zien we het pootje van Marie in de hand van haar baasje.

Daarna plaatste Kadèr ook nog een throwback-postje met Marie aan zee:

"Een foto aan zee. In betere tijden. Overal ging ze mee. Naar de studio, naar theater, op reis, alle parken van België.. de liefste en mooiste. Voor mij toch. Mis je lieve Marie ❤️", klinkt het.

Veel sterkte!

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer