Kadèr Gürbüz neemt afscheid van trouwe hond

Dieter Blarinckx-03 februari 2023 om 17:07- Foto:

Instagram - @kader.gurbuz

De Vlaamse actrice Kadèr Gürbüz, vooral bekend van haar rollen in 'Thuis' en 'W817', heeft afscheid moeten nemen van haar hond. Dat trieste nieuws liet ze zopas weten via haar sociale media.

"Deze morgen is mijn lieve Marie vredig ingeslapen. 14 jaar mijn alles. Mijn reden om naar huis te gaan. De leegte…nu…zo raar. Ik ga ze zoooo missen. ❤️", luidt het in de caption op insta. Op de foto zelf zien we het pootje van Marie in de hand van haar baasje.

Daarna plaatste Kadèr ook nog een throwback-postje met Marie aan zee:

"Een foto aan zee. In betere tijden. Overal ging ze mee. Naar de studio, naar theater, op reis, alle parken van België.. de liefste en mooiste. Voor mij toch. Mis je lieve Marie ❤️", klinkt het.

Veel sterkte!

Adele wilde bijna stoppen met optreden

Karen Luiken-27 maart 2023 om 06:04- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Adele had nooit meer op het podium gestaan. De zangeres heeft onthuld dat ze erover na heeft gedacht om te stoppen nadat ze last minute haar optredens in Las Vegas moest cancelen.

Dat cancelen gebeurde vorig jaar in januari, een dag voor haar eerste Las Vegas-show van start zou gaan. Ze zou in het totaal 24 optredens geven, maar die konden dus allemaal niet doorgaan.

“Ik weet zeker dat jullie weten van de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas”, zo zei Adele afgelopen weekend. “Anderhalf jaar geleden wist ik dat er iets niet goed was en durfde ik voor mezelf op te komen. Ik heb veel mensen teleurgesteld, maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden.”

Gelukkig is het zover nooit gekomen en staat Adele inmiddels weer op het podium. Dit weekend stond ze in Las Vegas op het podium.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Ontdek meer