Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Derde seizoen 'Heartstopper' dichterbij dan ooit

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 13:57

Ge-wel-dig nieuws voor fans van ‘Heartstopper’. De productie van het derde seizoen is officieel van start gegaan, maakt Netflix bekend.

“Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ is nu in productie”, aldus Netflix in een tweet. De streamingsdienst deelt daar ook een kiekje bij, maar blijft nog geheimzinnig over de releasedatum. Daar wordt met geen woord over gerept.

Het eerste seizoen van ‘Heartstopper’ verscheen in 2022 op Netflix, het tweede seizoen volgde afgelopen augustus. Daarin zagen we hoe Nick en Charlie als officieel koppel door het leven gingen. In het derde seizoen gaat hun liefdesverhaal weer verder. Maar wat er precies tussen de twee zal gebeuren, blijft nog even geheim.

Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy getrouwd

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:47

Anya Taylor-Joy heeft haar grote liefde eeuwige trouw beloofd. De 27-jarige actrice, bekend van onder meer ‘Queen’s Gambit’, is volgens Daily Mail in Italië in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Malcom McRae.

De ceremonie bood plaats voor 150 gasten en werd gevierd in Venetië. Naast familieleden waren er ook bekende sterren aanwezig, zoals Julia Garner en Cara Delevigne.

Anya Taylor-Joy en Malcom McRae zijn sinds 2021 samen.

Ontdek meer