The Kid Laroi komt naar ons land

Karen Luiken-13 september 2021 om 11:00

Geweldig nieuws voor fans van The Kid Laroi. De Australische zanger, geboren als Charlton Kenneth Jeffrey Howard, komt binnenkort naar ons land voor een optreden.

Je moet er nog 217 dagen geduld voor hebben, maar op maandag 18 april zal The Kid Laroi het podium van La Madeleine in Brussel beklimmen om zijn publiek te voorzien van zijn geweldige muziek. Zet die datum dus in je agenda, ga vast sparen voor een kaartje en roep je bff op hetzelfde te doen.

"Ik ben meer dan opgewonden om deze ervaring met jullie allemaal te delen", aldus de artiest, die al samenwerkingen had met Justin Bieber, Miley Cyrus en Marshmello. "Het is altijd een droom van mij geweest om een wereldwijde tour te mogen doen. Ik kan niet wachten om al mijn fans te zien en zal ze trakteren op iets dat ze nooit zullen vergeten."

De show maakt deel uit van de ‘End of the World Tour’ van The Kid Laroi. Hij bezoekt ook andere Europese steden, waaronder Amsterdam, Tilburg, Oslo, Berlijn en Parijs. Kaartjes gaan vanaf aanstaande vrijdag in de verkoop.

Monopoly heeft nu ook een 'Thuis'-variant

Karen Luiken-25 november 2021 om 15:46

Weet je niet wat je moet vragen voor kerst? We hebben het perfecte cadeau voor op je verlanglijstje. Zeker als je een soapfan bent die ontzettend veel van spelletjes houdt. Er is een nieuwe versie van Monopoly beschikbaar en die staat helemaal in het teken van ‘Thuis’!

De winkelstraten uit het originele spel zijn voor deze variant vervangen door bekende locaties uit ‘Thuis’. Zo kun je een bezoekje brengen aan Lowie, een pint drinken met Frank en je vervolgens naar huis laten brengen door taxi Nancy. Wil jij de nieuwe eigenaar van de Withoeve worden? Of ga je voor de dure locaties zoals het advocatenkantoor en de burelen van Boowie? Kan allemaal, maar houd Tim tijdens je spel goed in de gaten. Hij zorgt namelijk voor een enkeltje naar de gevangenis.

‘Thuis’-kijkers kregen voor dit spel een belangrijke taak. Zij mocht stemmen op hun favoriete ondernemer, die vervolgens een plekje zou krijgen op het bord. Taxi Nancy en Boowie kwamen hier uiteindelijk als winnaars uit de bus.

Het Monopoly-spel is nu verkrijgbaar en kost zo’n vijftig euro.

'Squid Game'-actrice mag serie zelf niet zien

Karen Luiken-25 november 2021 om 06:33

Gaat je stem de hele wereld rond omdat je die uit hebt geleend voor de razend populaire serie ‘Squid Game’, mag je de Netflix-hit zelf niet eens zien. Het overkwam de 10-jarige Reagan To, die een belangrijke rol speelt in de reeks. Zij vertelt aan The Morning Show dat ze te jong is om de serie te mogen kijken.

Voor wie de afgelopen maanden onder een steen heeft gelegen, een kleine uitleg over ‘Squid Game’. Het is één van de best bekeken series van Netflix en volgt wanhopige deelnemers die strijden in een race met dodelijke kinderspellen. Wie een game verliest, wordt zonder pardon vermoord. Slechts één van de honderden kandidaten overleeft de wedstrijd en mag een grote geldprijs mee naar huis nemen.

De show bevat een aantal opmerkelijke personages, waaronder een grote pop die wordt ingezet bij het spelletje ‘Red Light, Green Light’. De stem daarvan wordt ingesproken door de 10-jarige Reagan To. Iets waar haar ouders overigens pas achterkwamen toen ze de serie zagen. “Ze hadden geen idee dat het mijn stem was, totdat ze bij die scène kwamen en zoiets hadden van: wacht even, dat is Reagan, dat is haar stem”, aldus het jonge meisje.

Ze vertelt dat ze ondanks haar bijdrage aan de serie nog geen enkele aflevering volledig heeft gezien. “Mijn moeder heeft me kleine delen laten zien, maar vlak voor het gewelddadige deel stopt ze. Zelfs mijn broer, hij is veertien, mag niet kijken.”

Ontdek meer