The Kid Laroi komt naar ons land

Karen Luiken-13 september 2021 om 11:00

Geweldig nieuws voor fans van The Kid Laroi. De Australische zanger, geboren als Charlton Kenneth Jeffrey Howard, komt binnenkort naar ons land voor een optreden.

Je moet er nog 217 dagen geduld voor hebben, maar op maandag 18 april zal The Kid Laroi het podium van La Madeleine in Brussel beklimmen om zijn publiek te voorzien van zijn geweldige muziek. Zet die datum dus in je agenda, ga vast sparen voor een kaartje en roep je bff op hetzelfde te doen.

"Ik ben meer dan opgewonden om deze ervaring met jullie allemaal te delen", aldus de artiest, die al samenwerkingen had met Justin Bieber, Miley Cyrus en Marshmello. "Het is altijd een droom van mij geweest om een wereldwijde tour te mogen doen. Ik kan niet wachten om al mijn fans te zien en zal ze trakteren op iets dat ze nooit zullen vergeten."

De show maakt deel uit van de ‘End of the World Tour’ van The Kid Laroi. Hij bezoekt ook andere Europese steden, waaronder Amsterdam, Tilburg, Oslo, Berlijn en Parijs. Kaartjes gaan vanaf aanstaande vrijdag in de verkoop.

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Geweldig nieuws voor fans van 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 september 2021 om 04:30

Netflix had geen beter nieuws kunnen delen dan het gedaan heeft. De streamingsdienst laat weten dat het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ nog dit najaar online zal komen. En om dat fantastische feitje te vieren, worden er ook meteen gloednieuwe beelden gedeeld.

Fans wachten al een behoorlijke tijd op nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen verscheen in oktober vorig jaar en werd al snel één van de meest besproken series van Netflix. Het was dan ook niet de vraag óf er een tweede seizoen zou verschijnen, maar wanneer.

Daar krijgen we nu een antwoord op. Hoewel er nog geen precieze verschijningsdatum is, weten we inmiddels wel dat Emily en co nog voor het einde van het jaar hun nieuwe avonturen met ons zullen delen. We kunnen tien afleveringen verwachten van een half uur per stuk. Lily Colins speelt opnieuw de hoofdrol.

Ontdek meer