The Kid Laroi komt naar ons land

Karen Luiken-13 september 2021 om 11:00

Geweldig nieuws voor fans van The Kid Laroi. De Australische zanger, geboren als Charlton Kenneth Jeffrey Howard, komt binnenkort naar ons land voor een optreden.

Je moet er nog 217 dagen geduld voor hebben, maar op maandag 18 april zal The Kid Laroi het podium van La Madeleine in Brussel beklimmen om zijn publiek te voorzien van zijn geweldige muziek. Zet die datum dus in je agenda, ga vast sparen voor een kaartje en roep je bff op hetzelfde te doen.

"Ik ben meer dan opgewonden om deze ervaring met jullie allemaal te delen", aldus de artiest, die al samenwerkingen had met Justin Bieber, Miley Cyrus en Marshmello. "Het is altijd een droom van mij geweest om een wereldwijde tour te mogen doen. Ik kan niet wachten om al mijn fans te zien en zal ze trakteren op iets dat ze nooit zullen vergeten."

De show maakt deel uit van de ‘End of the World Tour’ van The Kid Laroi. Hij bezoekt ook andere Europese steden, waaronder Amsterdam, Tilburg, Oslo, Berlijn en Parijs. Kaartjes gaan vanaf aanstaande vrijdag in de verkoop.

Officiële trailer van 'Teen Wolf'-film is hier

Karen Luiken-06 december 2022 om 06:53

Het zal nu niet lang meer duren voor een groot deel van de cast van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ bij elkaar komt voor het langverwachte vervolg. Er is een film op komst. En dit zijn de nieuwste beelden!

In de film van Paramount+ worden de kijkers terug gebracht naar Beacon Hills. Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Ontdek meer