'Tien om te Zien' keert deze zomer terug!

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:51

Fans van het populaire en muzikale VTM-programma 'Tien om te Zien' gaan we nu wel héél erg blij maken, want VTM heeft aangekondigd dat het programma deze zomer ook weer zal terugkeren!

De iconische en welbekende tent van ‘Tien om te Zien’ zal deze zomer opgesteld worden op de Rotonde van Westende, vlakbij de zee. De opnames zullen plaatsvinden op maandag 24 en dinsdag 25 juli en maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 augustus.

Natuurlijk is er nog niet geweten welke artiesten er net zullen optreden, maar wat we wél al met zekerheid weten is dat de hosts Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert terug van de partij zijn!

“De zomer van 2022 was voor ons onvergetelijk, met “Tien Om Te Zien” als één van de absolute hoogtepunten. Heel wat populaire artiesten van vroeger en nu samen met duizenden muziekfans op de dijk mogen verwelkomen geeft je instant kippenvel. Dat doen we heel graag nog eens over volgende zomer, dus we hopen iedereen daar opnieuw te zien voor een topfeest”, klinkt het bij VTM in een persbericht.

Check hun aankondiging hieronder:

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Ontdek meer