Lil Kleine herenigd met Jaimie Vaes

Karen Luiken-13 september 2021 om 03:46

Jaimie Vaes en Lil Kleine mogen dan een relatiepauze hebben ingelast, helemaal over lijkt de liefde nog niet. De twee zijn afgelopen weekend met elkaar herenigd. Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, heeft zijn verloofde opgezocht in Ibiza.

Het is nu een paar maanden geleden dat Jaimie en Jorik in het nieuws kwamen vanwege een incident op Ibiza. Sindsdien is de relatie niet meer zoals die ooit geweest is. De twee besloten elkaar de ruimte te geven, waarna Jaimie samen met zoontje Lio naar het zonnige zuiden verhuisde en Lil Kleine achterbleef in Nederland.

Lange tijd hoorden we niks over de twee of over hun relatiestatus. Maar uit nieuwe beelden die op Instagram zijn verschenen, blijkt dat Jorik zijn gezinnetje afgelopen weekend heeft opgezocht. Op Stories van Jaimie zagen we hoe de rapper een paar dagen lang tijd doorbracht met zijn zoontje. Inmiddels is hij weer thuis.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer