Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

Taylor Swift pakt meeste prijzen bij Kids' Choice Awards

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:20- Foto:

Reuters

Taylor Swift is gekroond tot grote winnares van de Amerikaanse Kids’ Choice Awards. De zangeres mocht maar liefst drie prijzen mee naar huis nemen.

Taylor won in de categorieën ‘favoriete vrouwelijke artiest’, ‘favoriete wereldwijde muziekster’ en ‘favoriete ticket van het jaar’. Die laatste prijs heeft ze te danken aan haar wereldtour ‘The Eras Tour’. Haar vriendje Travis Kelce won de prijs voor favoriete mannelijke sporter.

Andere prijswinnaars zijn Timothée Chalamet (favoriete acteur), Margot Robbie (favoriete actrice), ‘Barbie’ (beste film), Billie Eilish (beste song), Olivia Rodriga (favoriete album en favoriete vrouwelijke tv-ster) en Post Malone (favoriete mannelijke artiest).

Aanstaande woensdag worden ook de Vlaamse en Nederlandse Kids’ Choice Awards uitgereikt.

Yvonne Coldeweijer stopt met delen van juice

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:13

Yvonne Coldeweijer stopt met het verspreiden van juice via haar social media-kanalen. Eerder dit jaar besloot ze haar nieuwtjes al te beperken tot betalende volgers.

De 37-jarige Yvonne begon jaren geleden met het delen van juice over bekende Nederlanders (en soms ook Belgen). Een paar maanden geleden besloot ze haar nieuwtjes exclusief te maken door ze achter een betaalmuur te zetten. Voor een bedrag van 8,95 euro per maand kon je nog steeds al haar content volgen.

Maar ook dat gaat nu dus veranderen. Yvonne laat weten te stoppen met waar ze bekend mee is geworden. De incasso’s van betalende leden zijn al stopgezet.

Reden van haar keuze? Alle interessante nieuwtjes zijn inmiddels wel gedeeld. Na al die jaren is er volgens haar alleen nog ‘komkommerjuice’ over en daar wil ze haar volgers niet mee ‘vervelen’.

Ontdek meer