Beyoncé komt met nieuwe wereldtournee naar België

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:02

Groot nieuws. Beyoncé heeft vandaag een nieuwe wereldtournee aangekondigd en komt daarmee ook naar ons land. Op 14 mei staat ze in het Koning Boudewijnsadion.

De tour staat in het teken van ‘Renaissance’, de nieuwe plaat van Beyoncé. Ze begint op 10 mei in Stockholm en doet op 14 mei als tweede stop Brussel aan. Later gaat ze nog naar plaatsen als Cardiff, Edinburgh, Parijs, Londen, Barcelona, Marseille Amsterdam, Hamburg, Frankfurt, Warschau en verschillende steden in de Verenigde Staten.

Het wordt de eerste keer in zeven jaar tijd dat Beyoncé ons land bezoekt. De laatste keer was in 2016 tijdens haar ‘Formation World Tour’. Ook toen stond ze in het Koning Boudewijnstadion.

Het is nog niet bekend wanneer tickets voor de wereldtournee live gaan en wat ze zullen kosten.

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

Ontdek meer