Wie gaat er vanavond met een Jamie vandoor?

Karen Luiken-01 februari 2023 om 12:14

Het is vandaag 1 februari en weet je wat dat betekent? De Jamies worden uitgereikt! Tijdens Filmfestival Oostende worden de beste online videomakers van het moment geëerd met verschillende prijzen. Jij kan tijdens een speciaal evenement live meekijken.

De Grote Post in Oostende vormt vandaag het decor van een heuse watch party. Mensen die daar een kaartje voor kopen – kosten: dertig euro – kunnen van 13.30 uur tot 16.00 uur de Jamies Tutorials bekijken. Twee uur later wordt de rode loper uitgerold en kun je genieten van een livestream van de uitreiking van de Jamies. De avond wordt afgesloten met een afterparty.

De prijzen worden dit keer uitgereikt in twaalf verschillende categorieën. Denk daarbij aan vlog, lifestyle, dans & muziek, comedy, explainer, online fictie, nimcel, business, opkomend talent, quarter life achievement en sociaalste creator. Maar er is ook een speciale Kastiop Award, vernoemd naar de overleden YouTuber Kastiop, voor gamestreaming.

Onder de genomineerden zitten onder anderen Jamie-Lee Six, Jaël Ost en Clémentine Caron. Zij maken allemaal kans in twee categorieën. Andere kanshebbers zijn Acid, Average Rob, Camille Dhont, Julie Vermeire, Pommelien Thijs, Flo Windey en Ender Scholtens.

Meer info check je hier.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen 'Tagmansion'

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 14:13

Hou jij van feesten tot in de vroege uurtjes? Ben jij een sociaal beest die graag nieuwe vrienden maakt? Wil je de reis van je leven maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan? Heb je op al de vorige vragen 'ja' geantwoord? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor 'Tagmansion'.

Het zesde seizoen van 'Tagmansion' is nog maar net op jullie losgelaten, en we zijn al op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

Veel succes!

Megan Fox reageert op drama rond 'Love Is Blind' lookalike

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 11:26

Megan Fox heeft voor het eerst gereageerd op de drama rond haar 'Love Is Blind'-dubbelganger. Eén van de deelneemsters van het 6de seizoen had zichzelf vergeleken met Megan Fox en kreeg daardoor bakken kritiek online.

In de Netflix-datingshow worden deelnemers uitgedaagd om elkaar ten huwelijk te vragen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Het is dus de bedoeling dat ze verliefd worden op basis van wat ze tegen elkaar zeggen. Hoewel de deelnemers eigenlijk niet mogen praten over hun uiterlijk, vertelde Chelsea aan Jimmy dat mensen zeggen dat ze op Megan Fox lijkt. Maar het internet had daar duidelijk een andere mening over... Chelsea werd overspoeld met negatieve comments.

Nu reageert de 'Jennifers Body'-actrice zelf op het voorval tijdens een interview. Ze vertelde dat hoewel ze zelf niet naar de realityshow kijkt, ze toch overspoeld werd met berichten. Zelfs op de Oscars werd het onderwerp aangesneden, zo vertelde ze aan E! News.

"Ik vind niet dat ze dat verdiende," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat mensen veel te ver zijn gegaan."

Wat betreft de dubbelganger? Fox ziet het wél. "Ze heeft ook almond eyes. Dus ik geloof dat ze de waarheid spreekt dat mensen haar hebben gezegd dat ze op mij lijkt."

De actrice voegde eraan toe dat ze zelf ook is gepest en dat niemand dat verdient.

Ontdek meer