Wie gaat er vanavond met een Jamie vandoor?

Karen Luiken-01 februari 2023 om 12:14

Het is vandaag 1 februari en weet je wat dat betekent? De Jamies worden uitgereikt! Tijdens Filmfestival Oostende worden de beste online videomakers van het moment geëerd met verschillende prijzen. Jij kan tijdens een speciaal evenement live meekijken.

De Grote Post in Oostende vormt vandaag het decor van een heuse watch party. Mensen die daar een kaartje voor kopen – kosten: dertig euro – kunnen van 13.30 uur tot 16.00 uur de Jamies Tutorials bekijken. Twee uur later wordt de rode loper uitgerold en kun je genieten van een livestream van de uitreiking van de Jamies. De avond wordt afgesloten met een afterparty.

De prijzen worden dit keer uitgereikt in twaalf verschillende categorieën. Denk daarbij aan vlog, lifestyle, dans & muziek, comedy, explainer, online fictie, nimcel, business, opkomend talent, quarter life achievement en sociaalste creator. Maar er is ook een speciale Kastiop Award, vernoemd naar de overleden YouTuber Kastiop, voor gamestreaming.

Onder de genomineerden zitten onder anderen Jamie-Lee Six, Jaël Ost en Clémentine Caron. Zij maken allemaal kans in twee categorieën. Andere kanshebbers zijn Acid, Average Rob, Camille Dhont, Julie Vermeire, Pommelien Thijs, Flo Windey en Ender Scholtens.

Meer info check je hier.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer