Tweede 'Batman' komt pas in 2025

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:24

Het geduld van fans van ‘Batman’ wordt flink op de proef gesteld. Het vervolg op de film met Robert Pattinson komt pas in 2025 uit. Dat heeft filmproducent Warner Bros. bekendgemaakt.

Er is al een exacte releasedatum. Op 3 oktober 2025, over 975 dagen, zien we hoe Robert Pattinson opnieuw in de huid kruipt van de superheld. Matt Reeves keert terug als regisseur. Over het plot zijn helaas nog geen details bekend.

Naast deze film is er ook een ander project over Batman in de maak. Producenten James Gunnen Peter Safran werken aan een film over Batman en zijn sidekick Robin. Er wordt nog gezocht naar een geschikte hoofdrolspeler.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer