‘Temptation’-presentatrice woedend na nieuwe inbraak: "Tering trieste mensen"

Christophe Moons-13 september 2021 om 04:04

Monica Geuze, die dit seizoen samen met Viktor Verhulst 'Temptation Island' presenteert, is het slachtoffer geworden van een auto-inbraak waarbij vooral haar autoruiten het slachtoffer zijn. En dat al voor de tweede keer dit jaar.

Monica deelde op haar Instagram een story (zie de video hieronder) van haar gebarsten ruiten en is - uiteraard - not amused. “Al te belachelijk voor woorden dat ik speciaal folie over mijn ramen heb moeten plaatsen zodat deze niet ingetikt kunnen worden, maar zo weer bij je auto aankomen, ben het echt spuug en spuugzat!!! Steek je handen uit je mouwen voor een baan zodat je je eigen geld kunt verdienen in plaats van met met je gore jatgrage tengels aan andermans spullen te komen", klinkt het kwaad.

De reden waarom de influencer de folie over haar ruiten moest plaatsen? In april sloegen onbekenden haar wagen al eens in (zie de tweede story hieronder). "Wat een tering trieste mensen heb je toch op deze aardkloot", klonk het toen.

Monica lijkt hét doelwit bij uitstek voor inbrekers, want naast 2 auto-inbraken werd er in december vorig jaar ook al ingebroken bij haar thuis. "Dat in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren, maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig! Walgelijk", reageerde ze toen ook al kwaad.

EOTB-ster Sander nu alweer vrijgezel

Karen Luiken-21 september 2021 om 07:40

Het wil maar niet lukken met het liefdesleven van Sander. Tijdens de opnames van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ kreeg hij genoeg aandacht van zijn vrouwelijke medekandidaten, maar een relatie zat er niet in. Eenmaal terug in Nederland leek hij in Nicole Kawalkowski dan toch zijn ware te hebben gevonden, maar ook met dat meisje is het nu alweer over en uit. Sander is opnieuw vrijgezel.

Nog geen maand geleden maakte Sander bekend zijn hart te hebben verloren aan Nicole. Maar nu blijkt dat ze er alweer een punt achter hebben gezet. De relatie heeft welgeteld drie weken geduurd. Reden van de breuk? “Niets bijzonders”, zegt Sander tegen LoveReality. “In het begin leek het perfect maar er kwamen snel al wat scheurtjes in.”

Hoewel ze nu geen setje meer vormen, wenst Sander zijn ex toch het allerbeste. Er is volgens hem geen sprake van ruzie of haat.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer