‘Temptation’-presentatrice woedend na nieuwe inbraak: "Tering trieste mensen"

Christophe Moons-13 september 2021 om 04:04

Monica Geuze, die dit seizoen samen met Viktor Verhulst 'Temptation Island' presenteert, is het slachtoffer geworden van een auto-inbraak waarbij vooral haar autoruiten het slachtoffer zijn. En dat al voor de tweede keer dit jaar.

Monica deelde op haar Instagram een story (zie de video hieronder) van haar gebarsten ruiten en is - uiteraard - not amused. “Al te belachelijk voor woorden dat ik speciaal folie over mijn ramen heb moeten plaatsen zodat deze niet ingetikt kunnen worden, maar zo weer bij je auto aankomen, ben het echt spuug en spuugzat!!! Steek je handen uit je mouwen voor een baan zodat je je eigen geld kunt verdienen in plaats van met met je gore jatgrage tengels aan andermans spullen te komen", klinkt het kwaad.

De reden waarom de influencer de folie over haar ruiten moest plaatsen? In april sloegen onbekenden haar wagen al eens in (zie de tweede story hieronder). "Wat een tering trieste mensen heb je toch op deze aardkloot", klonk het toen.

Monica lijkt hét doelwit bij uitstek voor inbrekers, want naast 2 auto-inbraken werd er in december vorig jaar ook al ingebroken bij haar thuis. "Dat in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren, maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig! Walgelijk", reageerde ze toen ook al kwaad.

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer