Zo heet het dochtertje van 'Love Island'-sterren Molly en Tommy

Karen Luiken-01 februari 2023 om 05:58

Amper een dag nadat de geboorte van hun dochtertje bekend werd gemaakt, delen ‘Love Island’-sterren Molly-Mae Hague en Tommy Fury nu ook de naam van hun kersverse spruit. Het meisje heet Bambi.

Molly, die op 23 januari beviel, deelde dinsdag een kiekje van de babykamer van haar dochtertje en gaf daarmee ook meteen de naam prijs. In het bedje van het kleine meisje staat een Bambi-knuffel en ook op de muur staat in grote letters de naam van het Disney-figuur.

Tommy bevestigt de naam in een van zijn Instagram-story’s. Daar schrijft hij dat Molly de beste moeder ter wereld is. “Ik hou nog meer van je nu ik zie hoe je voor Bambi zorgt”, aldus de realityster. “Je bent de beste moeder en het beste rolmodel ooit voor ons perfecte meisje. Bedankt dat je mijn dromen waar maakt. Ik hou van je.”

Adele wilde bijna stoppen met optreden

Karen Luiken-27 maart 2023 om 06:04- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Adele had nooit meer op het podium gestaan. De zangeres heeft onthuld dat ze erover na heeft gedacht om te stoppen nadat ze last minute haar optredens in Las Vegas moest cancelen.

Dat cancelen gebeurde vorig jaar in januari, een dag voor haar eerste Las Vegas-show van start zou gaan. Ze zou in het totaal 24 optredens geven, maar die konden dus allemaal niet doorgaan.

“Ik weet zeker dat jullie weten van de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas”, zo zei Adele afgelopen weekend. “Anderhalf jaar geleden wist ik dat er iets niet goed was en durfde ik voor mezelf op te komen. Ik heb veel mensen teleurgesteld, maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden.”

Gelukkig is het zover nooit gekomen en staat Adele inmiddels weer op het podium. Dit weekend stond ze in Las Vegas op het podium.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Ontdek meer