Zo heet het dochtertje van 'Love Island'-sterren Molly en Tommy

Karen Luiken-01 februari 2023 om 05:58

Amper een dag nadat de geboorte van hun dochtertje bekend werd gemaakt, delen ‘Love Island’-sterren Molly-Mae Hague en Tommy Fury nu ook de naam van hun kersverse spruit. Het meisje heet Bambi.

Molly, die op 23 januari beviel, deelde dinsdag een kiekje van de babykamer van haar dochtertje en gaf daarmee ook meteen de naam prijs. In het bedje van het kleine meisje staat een Bambi-knuffel en ook op de muur staat in grote letters de naam van het Disney-figuur.

Tommy bevestigt de naam in een van zijn Instagram-story’s. Daar schrijft hij dat Molly de beste moeder ter wereld is. “Ik hou nog meer van je nu ik zie hoe je voor Bambi zorgt”, aldus de realityster. “Je bent de beste moeder en het beste rolmodel ooit voor ons perfecte meisje. Bedankt dat je mijn dromen waar maakt. Ik hou van je.”

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer