Britney Spears is verloofd

Karen Luiken-13 september 2021 om 03:55

Na een aantal moeilijke jaren ziet de toekomst van Britney Spears er eindelijk weer rooskleurig uit. De zangeres gaat trouwen! Ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Sam Asghari.

De 39-jarige Britney en haar 12 jaar jongere vriend deelden het nieuws op Instagram. Daar hebben ze beelden gepost waarin Britney pronkt met haar enorme verlovingsring. “Ik kan het niet geloven", schrijft ze erbij.

Britney en Sam zijn nu vier jaar samen. Ze leerden elkaar in 2016 kennen op de set van Britney’s muziekvideo ‘Slumber Party’. Sam heeft haar sindsdien altijd gesteund. Een paar weken geleden noemde ze hem nog ‘een schattige klootzak die bij haar is geweest in zowel de moeilijkste als beste jaren van haar leven’.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze twee deelnemers maken relatie bekend

Sofie Verbeeck-08 augustus 2022 om 16:00- Foto:

Instagram cococharel

Gisteren was de allerlaatste aflevering van 'Ex on the Beach: Double Dutch' seizoen 8 op MTV, daarin werd al snel duidelijk dat er twee kandidaten waren die het wel erg goed met elkaar konden vinden, namelijk Taier en Lakeisha. Na het avontuur zijn ze blijven afspreken en ze maakten zelfs bekend dat ze nu een koppel zijn.

Lakeisha en Taier lieten op Instagram al weten dat ze ondertussen een koppel vormen. Lakeisha kwam er pas bij in de voorlaatste aflevering maar toch heeft ze Taier al helemaal voor zich kunnen winnen. De twee wandelden samen de zee in op het einde van de laatste aflevering. Ze spraken nog regelmatig af in Nederland en dat heeft dus uiteindelijk geleid tot een relatie.

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer