Britney Spears is verloofd

Karen Luiken-13 september 2021 om 03:55

Na een aantal moeilijke jaren ziet de toekomst van Britney Spears er eindelijk weer rooskleurig uit. De zangeres gaat trouwen! Ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Sam Asghari.

De 39-jarige Britney en haar 12 jaar jongere vriend deelden het nieuws op Instagram. Daar hebben ze beelden gepost waarin Britney pronkt met haar enorme verlovingsring. “Ik kan het niet geloven", schrijft ze erbij.

Britney en Sam zijn nu vier jaar samen. Ze leerden elkaar in 2016 kennen op de set van Britney’s muziekvideo ‘Slumber Party’. Sam heeft haar sindsdien altijd gesteund. Een paar weken geleden noemde ze hem nog ‘een schattige klootzak die bij haar is geweest in zowel de moeilijkste als beste jaren van haar leven’.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer