'Too Hot To Handle' krijgt Braziliaanse variant

Karen Luiken-16 juli 2021 om 12:15

​Het nieuwe seizoen van ‘Too Hot To Handle’ helemaal uitgespeeld? Dan heb je vast het idee dat je in een zwart gat bent gevallen. Een gat waar je gelukkig niet lang in hoeft te blijven hangen. Want terwijl Netflix hard werkt aan het maken van een derde seizoen, verschijnt er volgende week ook een Braziliaanse variant van de datingshow.

Hoewel de reeks een andere naam heeft gekregen – ‘Brincando com Fogo’ – zijn de spelregels hetzelfde: niet zoenen, niet aanraken, geen seks. En dat is best lastig als je met knappe single mannen en vrouwen op een prachtig paradijs wordt gedropt. Hoe vaker de regels overtreden worden, hoe kleiner de prijzenpot. De deelnemers starten met 500.000 real, wat omgerekend zo’n 82.000 euro is, maar de kans is klein dat ze dat bedrag aan het einde van de rit ook over zullen houden.

‘Brincando com Fogo’, oftewel ‘Too Hot To Handle: Brazil’, komt op 21 juli naar Netflix. Check de trailer voor de eerste beelden.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer