'Too Hot To Handle' krijgt Braziliaanse variant

Karen Luiken-16 juli 2021 om 12:15

​Het nieuwe seizoen van ‘Too Hot To Handle’ helemaal uitgespeeld? Dan heb je vast het idee dat je in een zwart gat bent gevallen. Een gat waar je gelukkig niet lang in hoeft te blijven hangen. Want terwijl Netflix hard werkt aan het maken van een derde seizoen, verschijnt er volgende week ook een Braziliaanse variant van de datingshow.

Hoewel de reeks een andere naam heeft gekregen – ‘Brincando com Fogo’ – zijn de spelregels hetzelfde: niet zoenen, niet aanraken, geen seks. En dat is best lastig als je met knappe single mannen en vrouwen op een prachtig paradijs wordt gedropt. Hoe vaker de regels overtreden worden, hoe kleiner de prijzenpot. De deelnemers starten met 500.000 real, wat omgerekend zo’n 82.000 euro is, maar de kans is klein dat ze dat bedrag aan het einde van de rit ook over zullen houden.

‘Brincando com Fogo’, oftewel ‘Too Hot To Handle: Brazil’, komt op 21 juli naar Netflix. Check de trailer voor de eerste beelden.

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Verkoop boek Ali B stilgelegd na beschuldigingen

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:13

‘De Ali B-methode’, een zelfhulpboek waarin Ali B levenslessen deelt, wordt niet langer verkocht. De uitgever van het werk heeft de verkoop stilgelegd na de beschuldigingen die zijn binnen gekomen over de rapper.

In een aflevering van ‘BOOS’ die gisteren op YouTube verscheen, wordt Ali B door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting, intimidatie en aanranding. De uitgever van het boek ‘De Ali B-methode’ zegt geschrokken te zijn en neemt een drastische beslissing.

“Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die zijn bekendgemaakt in het programma ‘BOOS’. We leggen de verkoop van ‘De Ali B-methode’ per direct stil”, zo klinkt het in een verklaring.

Ontdek meer