'Too Hot To Handle' krijgt Braziliaanse variant

Karen Luiken-16 juli 2021 om 12:15

​Het nieuwe seizoen van ‘Too Hot To Handle’ helemaal uitgespeeld? Dan heb je vast het idee dat je in een zwart gat bent gevallen. Een gat waar je gelukkig niet lang in hoeft te blijven hangen. Want terwijl Netflix hard werkt aan het maken van een derde seizoen, verschijnt er volgende week ook een Braziliaanse variant van de datingshow.

Hoewel de reeks een andere naam heeft gekregen – ‘Brincando com Fogo’ – zijn de spelregels hetzelfde: niet zoenen, niet aanraken, geen seks. En dat is best lastig als je met knappe single mannen en vrouwen op een prachtig paradijs wordt gedropt. Hoe vaker de regels overtreden worden, hoe kleiner de prijzenpot. De deelnemers starten met 500.000 real, wat omgerekend zo’n 82.000 euro is, maar de kans is klein dat ze dat bedrag aan het einde van de rit ook over zullen houden.

‘Brincando com Fogo’, oftewel ‘Too Hot To Handle: Brazil’, komt op 21 juli naar Netflix. Check de trailer voor de eerste beelden.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ontdek meer