On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

Dit festival is speciaal voor kale mensen

Karen Luiken-07 september 2021 om 07:54

Ben jij kalend? Heb je zin in een feestje? En kun jij volgende week een paar dagen vrij regelen? Boek dan linea directa een ticket naar New York. Daar vindt op 13 september een festival plaats waar alle kale mensen welkom zijn.

Het evenement heet Bald Fest en wordt georganiseerd door de 40-jarige rapper Rami Even-Esh. “Tijdens Bald Fest vieren we het bezitten van je eigen lot”, zegt hij in een gesprek met The New York Post. Alle kalende mensen zijn volgens hem welkom. “Mensen die haar verliezen, mensen met flinke inhammen, kale mensen, mensen met kale plekken. Bald Fest viert dingen die mensen niet hebben, zoals haar.”

Tijdens het festival vinden er allerlei activiteiten plaats. Denk aan muziekuitvoeringen en poëzielezingen, maar ook aan optredens van kale straatacrobaten en spelletjes. Uiteraard zijn scheermesjes in overvloede aanwezig.

Kaartjes kunnen voor een bedrag van 18 dollar worden gekocht. Ben jij bereid om je hoofd ter plaatse kaal te laten scheren? Dan mag je gratis naar binnen.

(foto: Unsplash/Spenser Sembrat)

Ontdek meer