Lief van Sieg de Doncker vervoegt cast 'Familie'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:29

De ‘Familie’-cast krijgt er vanaf aanstaande maandag een nieuw gezicht bij. Maureen Vanherberghen, de partner van Sieg De Doncker, kruipt in de huid van inspecteur Marlies Kennis.

Maureen en Sieg zijn in real life een setje, maar worden ook in de soap aan elkaar verbonden. Marlies, het personage van Maureen, gaat zich namelijk bezighouden met de verdwijning van Koen Peyskens, een personage dat gespeeld wordt door Sieg.

Marlies is voor het eerst te zien wanneer Véronique besluit om Koen aan te geven bij de politie. Ze komt vertellen dat hij een grote som geld van haar heeft gestolen en hoopt met deze klacht haar eigen hachje te kunnen redden.

“Soms nemen ze het woord 'Familie' heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, zegt Maureen. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren.”

Songfestival-ster Loreen komt naar ons land

Karen Luiken-07 mei 2024 om 13:53

Op de dag dat het nieuwe Eurovisie Songfestival officieel van start gaat, heeft Loreen, de winnaar van de vorige editie, goed nieuws voor haar fans. Ze gaat volgend jaar op tournee door Europa en komt daarbij ook langs België.

“De tour van vorig jaar was één van de beste dingen uit mijn leven, de volgende tour is voor jullie allemaal”, schrijft Loreen in een aankondiging op Instagram. Haar tournee gaat in februari van start in Nederland en gaat vervolgens langs steden als Oslo, Stockholm, Warschau, Krakau, Berlijn, Praag, Wenen, Boedapest en München.

Op woensdag 5 maart is Brussel aan de beurt met een show in Ancienne Belgique. Kaartjes voor de tour gaan vanaf vrijdag in de verkoop.

De opnames van 'Wednesday' zijn terug gestart!

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 13:23

Goed nieuws voor de fans van 'Wednesday'! Netflix heeft het startschot gegeven voor het langverwachte tweede seizoen.

De opnames zijn van start gegaan in Ierland. Met de nieuwe afleveringen komen ook nieuwe gezichten naar voren, waar fans zich op kunnen verheugen. Dit seizoen verwelkomt de serie ook meerdere nieuwe castleden. Fan-favoriet Thing leverde de nieuwe scripts af bij de castleden op de set en speelt bovendien een centrale rol in het nieuwe TikTok-kanaal dat Netflix heeft gelanceerd, genaamd "Thing Tok". Daar krijgen fans een exclusief kijkje in de wereld van 'Wednesday 'vanuit het unieke perspectief van Thing zelf.

Het eerste seizoen van Wednesday verpletterde alle records en werd een van de meest succesvolle series ooit op Netflix. Met maar liefst 1,237 miljard kijkuren in de eerste 28 dagen, is het de tweede meest bekeken serie op het platform.

"We zijn ontzettend enthousiast dat de volledige Addams-familie zich dit seizoen zal inschrijven aan de Nevermore Academy, samen met een droomcast van iconen en nieuwe gezichten," aldus de makers.

Ontdek meer