Zotte feestjes staan centraal in nieuwe reeks ‘On Est Party - A Party Travel Guide’

Karen Luiken-30 januari 2023 om 16:22

Clémentine Caron, unieke feestjes en heel veel hilarische momenten. Dat zijn de drie hoofdingrediënten van de gloednieuwe reeks ‘On Est Party - A Party Travel Guide’, die vanaf 24 februari te zien is op Streamz.

In ‘On Est Party - A Party Travel Guide’ wordt TAGMAG-host Clémentine op pad gestuurd om wereldwijd de meest unieke feestjes te ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven.

Natuurlijk doet ze dat niet alleen. In iedere stad neemt ze een internetpersoonlijkheid mee die haar zowel mentaal als fysiek ondersteunt. Zo gaat ze met Aidan De Groeve (Bootcamp, Love Me) naar de Canal Pride in Amsterdam, met Kessy Kangala (Tagmansion) naar de Street Parade in Zurich, met TikTokker Xander Mertens naar Oktoberfest in Munchen, met TikTokker Lilqra naar Tomatina in Valencia en met Jonatan Medart naar een Full Moon Party in Thailand.

Benieuwd hoe dat gaat? Onderstaande beelden geven alvast een kleine sfeerimpressie. De rest zie je vanaf 24 februari op Streamz!

Camila Cabello werd op déze leeftijd ontmaagd

Karen Luiken-21 mei 2024 om 09:17

Camila Cabello heeft een boekje opengedaan over haar ontmaagding. In de ‘Armchair Expert’-podcast vertelt ze dat ze twintig jaar oud was toen het gebeurde. Ze zat toen in een relatie met Matthew Hussey.

Camila en Matthew leerden elkaar in 2018 kennen. “Het was mijn eerste relatie”, vertelt Camila, die destijds twintig jaar oud was. “Het was ook de eerste keer dat ik seks had. De eerste keer liefde bedrijven, want dat is wat het was. Het was prachtig.”

De zangeres omschrijft haar ex ‘als een geweldig persoon’. “Het was de perfecte eerste relatie. Hij heeft mijn wereld echt vergroot.”

Maar hoe fantastisch ze Matthew ook vond, in juni 2019 beëindigden de twee hun romance, slechts enkele dagen voordat Camila de muziekvideo van ‘Señorita’ uitbracht met Shawn Mendes. Een paar weken later werd ze hand in hand gespot met Shawn. Niet veel later bleken ze een relatie te hebben.

Camila's ex Matthew is inmiddels getrouwd met Audrey Le Strat.

Geëmotioneerde Katy Perry neemt in stijl afscheid van 'American Idol'

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 08:22

Katy Perry droeg een bijzondere jurk als eerbetoon aan 'American Idol'-deelnemers tijdens haar laatste aflevering als jurylid. Na 7 seizoenen in de jury nam de popster nu in stijl afscheid van de populaire talentenshow.

De 'California Gurls'-zangeres trad zelf op in een spectaculaire jurk met een zilveren korset, een zwarte strik en een gigantische rok met gezichten van 168 'American Idol'-deelnemers. Om de jurk goed te laten zien, stond ze op een hoog platform. Ze vertelde aan Entertainment Tonight dat ze de top 24 deelnemers van elk seizoen op haar rok had gezet als eerbetoon.

Tijdens de show droeg ze ook een gouden korset met zeven lange rozen, één voor elk seizoen dat ze jurylid was. Ze deelde foto's van de look op Instagram met de tekst: "🥀 7 rozen voor 7 seizoenen 🥀."

Toen winnaar Abi Carter 'What Was I Made For?' van Billie Eilish zong, werd Katy Perry emotioneel. Eerder in de show zongen de top 12 dames een medley van Perry's hits.

In februari kondigde Perry aan dat ze stopt met 'American Idol' om zich voor te bereiden op Rock in Rio in Brazilië. "Ik hou zoveel van 'Idol', maar ik moet mijn eigen ritme volgen," zei ze tijdens een interview met Jimmy Kimmel.

Ontdek meer