Zotte feestjes staan centraal in nieuwe reeks ‘On Est Party - A Party Travel Guide’

Karen Luiken-30 januari 2023 om 16:22

Clémentine Caron, unieke feestjes en heel veel hilarische momenten. Dat zijn de drie hoofdingrediënten van de gloednieuwe reeks ‘On Est Party - A Party Travel Guide’, die vanaf 24 februari te zien is op Streamz.

In ‘On Est Party - A Party Travel Guide’ wordt TAGMAG-host Clémentine op pad gestuurd om wereldwijd de meest unieke feestjes te ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven.

Natuurlijk doet ze dat niet alleen. In iedere stad neemt ze een internetpersoonlijkheid mee die haar zowel mentaal als fysiek ondersteunt. Zo gaat ze met Aidan De Groeve (Bootcamp, Love Me) naar de Canal Pride in Amsterdam, met Kessy Kangala (Tagmansion) naar de Street Parade in Zurich, met TikTokker Xander Mertens naar Oktoberfest in Munchen, met TikTokker Lilqra naar Tomatina in Valencia en met Jonatan Medart naar een Full Moon Party in Thailand.

Benieuwd hoe dat gaat? Onderstaande beelden geven alvast een kleine sfeerimpressie. De rest zie je vanaf 24 februari op Streamz!

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer