Zotte feestjes staan centraal in nieuwe reeks ‘On Est Party - A Party Travel Guide’

Karen Luiken-30 januari 2023 om 16:22

Clémentine Caron, unieke feestjes en heel veel hilarische momenten. Dat zijn de drie hoofdingrediënten van de gloednieuwe reeks ‘On Est Party - A Party Travel Guide’, die vanaf 24 februari te zien is op Streamz.

In ‘On Est Party - A Party Travel Guide’ wordt TAGMAG-host Clémentine op pad gestuurd om wereldwijd de meest unieke feestjes te ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven.

Natuurlijk doet ze dat niet alleen. In iedere stad neemt ze een internetpersoonlijkheid mee die haar zowel mentaal als fysiek ondersteunt. Zo gaat ze met Aidan De Groeve (Bootcamp, Love Me) naar de Canal Pride in Amsterdam, met Kessy Kangala (Tagmansion) naar de Street Parade in Zurich, met TikTokker Xander Mertens naar Oktoberfest in Munchen, met TikTokker Lilqra naar Tomatina in Valencia en met Jonatan Medart naar een Full Moon Party in Thailand.

Benieuwd hoe dat gaat? Onderstaande beelden geven alvast een kleine sfeerimpressie. De rest zie je vanaf 24 februari op Streamz!

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

'Squid Game: The Challenge' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Vanwege het grote succes van de show was het niet de vraag óf er een tweede seizoen zou worden aangekondigd, maar wanneer. Goed nieuws: dat gebeurt nu! Er komt een vervolg op ‘Squid Game: The Challenge’. Dat meldt Deadline.

De gameshow is gebaseerd op de populaire Netflix-hit 'Squid Game' en is een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar in beslag te nemen. In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

‘Squid Game: The Challenge’ is volgens Deadline een paar wekenlang één van de meest gestreamde series van Netflix geweest. De show heeft veel positieve reacties ontvangen, maar er is ook ophef geweest. Verschillende deelnemers beweren dat zij tijdens de opnames gewond zijn geraakt en dreigen met een rechtszaak.

Ontdek meer