Streamz komt met Valentijns special van 'Love Island'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 06:00

Het is ruim een half jaar geleden dat het laatste seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’ op de buis te zien was. De winnaars Jotti en Cas zijn inmiddels uit elkaar, en ook bij de andere koppels is er inmiddels veel gebeurd. Wat allemaal? Dat is binnenkort te zien.

Streamz komt op 10 februari met een speciale Valentijns-reünie van ‘Love Island’. In het bijzijn van presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood kijken de islanders terug op hun avontuur. Ze vertellen hoe het nu met hun liefdesleven gaat en maken bekend of ze nog steeds samen zijn met hun ‘Love Island’-partner. Bij twee geliefden is dat in ieder geval niet het geval. De spanning loopt hoog op als zij elkaar voor het eerst weer zien.

De ‘Love Island Valentine’s Reunion’ is vanaf 10 februari exclusief te zien bij Streamz.

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Ontdek meer