Streamz komt met Valentijns special van 'Love Island'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 06:00

Het is ruim een half jaar geleden dat het laatste seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’ op de buis te zien was. De winnaars Jotti en Cas zijn inmiddels uit elkaar, en ook bij de andere koppels is er inmiddels veel gebeurd. Wat allemaal? Dat is binnenkort te zien.

Streamz komt op 10 februari met een speciale Valentijns-reünie van ‘Love Island’. In het bijzijn van presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood kijken de islanders terug op hun avontuur. Ze vertellen hoe het nu met hun liefdesleven gaat en maken bekend of ze nog steeds samen zijn met hun ‘Love Island’-partner. Bij twee geliefden is dat in ieder geval niet het geval. De spanning loopt hoog op als zij elkaar voor het eerst weer zien.

De ‘Love Island Valentine’s Reunion’ is vanaf 10 februari exclusief te zien bij Streamz.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer