Acteur uit 'Lupin' overleden

Karen Luiken-30 januari 2023 om 16:39

Adama Niane, een Franse acteur die bekendstaat om zijn rol in ‘Lupin’, is overleden. Hij mocht slechts 56 jaar oud worden.

De familie van Adama heeft het nieuws over het overlijden bevestigd. Het is niet bekend waaraan hij is gestorven.

Omar Sy, die ook een rol heeft in ‘Lupin’, reageert via Twitter op het verdrietige bericht. “Ik betuig mijn diepe condoleances aan de dierbaren van Adama Niane, een geweldige acteur met wie ik de kans en het plezier had om mee te spelen. Een man van zeldzame welwillendheid. Moge zijn ziel in vrede rusten.”

Adama kroop voor ‘Lupin’ in de huid van huurmoordenaar Léonard. Verder had hij ook rollen in de populaire Franse serie ‘Plus Belle La Vie’, de thriller ‘Furie’ en de cultfilm ‘Baise-moi’.

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ontdek meer