Huh? Deze twee 'Harry Potter'-acteurs waren ooit verloofd

Karen Luiken-30 januari 2023 om 06:29

Het nieuws is al hartstikke oud, maar toch gaat het dankzij een tweet van een fan nu viral op Twitter. Want wat blijkt nou? Bonnie Wright en Jamie Campbell Bower, die allebei een rol hadden in ‘Harry Potter’, zijn ooit verliefd én verloofd zijn geweest.

Bonnie staat bekend om haar rol van Ginny Wemel en leerde Jamie kennen tijdens het filmen van ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood'. Jamie speelde daarin een jonge Gellert Grindelwald. Later kreeg hij nog rollen in ‘Fantastisch Beasts’ en ‘Stranger Things’.

Bonnie en Jamie bevestigden in 2010 dat ze een koppeltje waren. Slechts enkele maanden later bleek dat ze verloofd waren. Van een huwelijk kwam het echter nooit; het stel ging in juni 2012 uit elkaar. Jamie kreeg daarna een knipperlichtrelatie met Lily Collings, bekend van ‘Emily in Paris’.

Sneak preview: 'De Mol' gaat vanavond van start!

Karen Luiken-24 maart 2024 om 08:34

Het is zover: de grote dag is aangebroken. Vandaag gaat eindelijk het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ van start. De kandidaten hebben we al leren kennen, de mol (onbewust) ook. Maar wat kunnen we van dit nieuwe seizoen verwachten? In een sneak preview krijgen we de eerste beelden van de eerste aflevering te zien.

‘De Mol’ is dit seizoen opgenomen in Sicilië en wordt zoals vanouds gepresenteerd door Gilles De Coster. Afgelopen maandag werden de tien kandidaten voorgesteld. Dat zijn Bernard, Charlotte, Coco, Gillian, Karolien, Lynn, Michaël, Philippe, Senne en Stéphanie. Je leest hier meer over hen.

‘De Mol’ is vanaf vandaag elke zondag om 20.00 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Deze bewoner verlaat 'Big Brother'

Karen Luiken-24 maart 2024 om 08:20

Het ‘Big Brother’-huis wordt met de week leger en leger. Gisteren heeft opnieuw een kandidaat het programma moeten verlaten. De pechvogel in kwestie? Danny.

Danny was samen met Ashley, Glenn en Jimmy genomineerd. Maar in tegenstelling tot zijn medebewoners, kreeg hij niet genoeg stemmen om te mogen blijven. En dus moest hij zijn koffers pakken en de villa verlaten.

“Het is heel mooi geweest”, zei Danny bij zijn afscheid. “Ik heb ervan genoten en dat is het belangrijkste. Er zijn enkele zaken in mij naar boven gekomen waarvan ik zelf niet wist dat ik ze had. Dat emotionele was heel moeilijk.”

Ontdek meer