Temptations Megan verloofd met EOTB-ster Dennis

Karen Luiken-30 januari 2023 om 08:00

Ze zijn pas een paar weken samen, maar weten nu al honderd procent zeker dat ze de rest van hun leven samen willen doorbrengen. Megan Desaever en Dennis Roos zijn verloofd.

Megan, bekend van ‘Temptation Island’, en ‘Ex On Th Beach: Double Dutch’-ster Dennis delen in de vijf weken dat ze elkaar kennen veelvuldig foto’s van elkaar op Instagram. Uit de laatste beelden blijkt dat ze momenteel in Dubai zitten, de plek waar de grote vraag gesteld zou zijn.

Megan deelt in haar Instagram-story een foto met daarop een glimp van een grote verlovingsring. “1.000 keer ja”, schrijf ze erbij, gevolgd door een infinityteken.

In een reactie aan realityFBI wordt de verloving door Megan bevestigd. “Ik moet het allemaal even verwerken, het is snel gegaan maar we zijn allebei tot over onze oren verliefd, dus waarom niet, yolo”, zo klinkt het.

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer