Temptations Megan verloofd met EOTB-ster Dennis

Karen Luiken-30 januari 2023 om 08:00

Ze zijn pas een paar weken samen, maar weten nu al honderd procent zeker dat ze de rest van hun leven samen willen doorbrengen. Megan Desaever en Dennis Roos zijn verloofd.

Megan, bekend van ‘Temptation Island’, en ‘Ex On Th Beach: Double Dutch’-ster Dennis delen in de vijf weken dat ze elkaar kennen veelvuldig foto’s van elkaar op Instagram. Uit de laatste beelden blijkt dat ze momenteel in Dubai zitten, de plek waar de grote vraag gesteld zou zijn.

Megan deelt in haar Instagram-story een foto met daarop een glimp van een grote verlovingsring. “1.000 keer ja”, schrijf ze erbij, gevolgd door een infinityteken.

In een reactie aan realityFBI wordt de verloving door Megan bevestigd. “Ik moet het allemaal even verwerken, het is snel gegaan maar we zijn allebei tot over onze oren verliefd, dus waarom niet, yolo”, zo klinkt het.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer