Temptations Megan verloofd met EOTB-ster Dennis

Karen Luiken-30 januari 2023 om 08:00

Ze zijn pas een paar weken samen, maar weten nu al honderd procent zeker dat ze de rest van hun leven samen willen doorbrengen. Megan Desaever en Dennis Roos zijn verloofd.

Megan, bekend van ‘Temptation Island’, en ‘Ex On Th Beach: Double Dutch’-ster Dennis delen in de vijf weken dat ze elkaar kennen veelvuldig foto’s van elkaar op Instagram. Uit de laatste beelden blijkt dat ze momenteel in Dubai zitten, de plek waar de grote vraag gesteld zou zijn.

Megan deelt in haar Instagram-story een foto met daarop een glimp van een grote verlovingsring. “1.000 keer ja”, schrijf ze erbij, gevolgd door een infinityteken.

In een reactie aan realityFBI wordt de verloving door Megan bevestigd. “Ik moet het allemaal even verwerken, het is snel gegaan maar we zijn allebei tot over onze oren verliefd, dus waarom niet, yolo”, zo klinkt het.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Opnames tweede seizoen 'Arcadia' nog dit jaar van start

Karen Luiken-27 maart 2023 om 14:52

De opnames van het tweede seizoen van ‘Arcadia’ starten dit najaar. Vorige week, niet lang na de start van het eerste seizoen, werd bekend dat de bloedstollende reeks een vervolg krijgt.

‘Arcadia’ gaat over Pieter Hendriks, die samen zijn vrouw Cato Christiaens en vier kinderen leeft in de nieuwe maatschappij Arcadia. Als gezagsgetrouwe burgers hebben ze een hoge score en leiden ze een goed leven. Maar wanneer aan het licht komt dat Pieter met de score van een van zijn dochters heeft gefraudeerd, wordt hij verbannen naar de onbewoonbare buitenwereld. Cato en haar vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor Pieters fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?

De hoofdrollen worden vertolkt door Gene Bervoets, Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Natali Broods, Monic Hendrickx, Melody Klaver, Ellie de Lange en Maarten Heijmans. Andere belangrijke rollen zijn voor Jean Janssens, Wim Opbrouck, Boris Van Severen, Lukas Bulteel, Aus Greidanus sr., Rutger Messerschmidt, Mustafa Duygulu, Mathijs Scheepers en Ward Kerremans.

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt. Eerst het eerste maar eens afronden.

Ontdek meer