Amazon werkt aan ‘Tomb Raider’-serie

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:53

Het lijkt erop dat de populaire gamefranchise ‘Tomb Raider’ wéér een nieuwe reboot krijgt. Dit keer in de vorm van een serie op Amazon Prime.

In 2001 werd Lara Croft voor het eerst op grote cinemascherm gebracht door Angelina Jolie. In 2018 was het de beurt aan Alicia Vikander, en nu komt er dus een gloednieuwe serie gemaakt door Amazon Prime.

Het is Phoebe Waller-Bridge die verantwoordelijk zal zijn voor het script. Haar ken je misschien nog wel van ‘Killing Eve’ of ‘No Time To Die’.

Over wie deze keer in de huid zal kruipen van Lara Croft, zwijgen Amazon en Waller-Bridge nog in alle talen. Maar als het van enkele fans op Twitter afhangt, is die keuze snel gemaakt. Veel tweets roepen immers op om Emily Blunt te casten als Croft, anderen willen dan weer Alicia Vikander opnieuw een kans geven.

Wanneer de nieuwe serie net te zien zal zijn is nog niet zeker, dus stay tuned voor updates!

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ontdek meer